Povezane vesti

Lovernjova kuvajtska epizoda je završena i poruka koja sluti na Partizan!

Lovernjova kuvajtska epizoda je završena i poruka koja sluti na Partizan!

Sportske.net pre 11 sati
Iskusni francuski košarkaš Žofri Lovernj, koji se sve više dovodi u vezu sa povratkom u Partizan, zvanično je okončao epizodu u Kuvajtu, gde je došao nakon odlaska iz Asvela, a vest o rastanku uz znake zahvalnosti podelio je na društvenim mrežama… »
Lovernj bacio grobare u trans: Da li je ovim rečima bivši kapiten najavio povratak u Partizan?

Lovernj bacio grobare u trans: Da li je ovim rečima bivši kapiten najavio povratak u Partizan?

Kurir pre 12 sati
Partizan još odavno ostao bez šanse za plej-of Evrolige pa se uveliko prave planovi za novu sezonu. Jedna od želja navijača, ali i predsednika kluba Ostoje Mijailovića, jeste bivši kapiten crno-belih, Žofri Lovernj. Lovernj se zvanično oprostio od… »
"Spreman sam više nego ikad": Žofri Lovernj najavio povratak u Partizan?

"Spreman sam više nego ikad": Žofri Lovernj najavio povratak u Partizan?

Mondo pre 13 sati
Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj je definitivno završio svoju epizodu u Kuvajtu, što je saopštio putem društvenih mreža. Jednom rečenicom je raspalio maštu Grobara i najavio novo poglavlje u karijeri. Ponovo se dovodio u vezu sa povratkom u Humsku… »
Najava povratka u Partizan ili nešto drugo?! Lovernj tvrdi da je spremniji nego ikada!

Najava povratka u Partizan ili nešto drugo?! Lovernj tvrdi da je spremniji nego ikada!

Hot sport pre 14 sati
Kapiten se vraća?! Žofri Lovernj oprostio se od epizode u Kuvajtu emotivnom porukom, u kojoj je istakao da mu je boravak u toj zemlji predstavljao jedno od najprijatnijih iznenađenja u karijeri. Iskusni francuski centar poručio je da mu se tamošnje… »
Da li je Lovernj ovim najavio povratak u Partizan? FOTO

Da li je Lovernj ovim najavio povratak u Partizan? FOTO

B92 pre 14 sati
Žofri Lovernj se oglasio putem Instagrama i prilično "rasplamsao" maštu svih pristalica crno-belih. Kako se sezona bliži kraju i Partizan već planira naredni ciklus nakon što je ostao bez plej-ofa, jedna od glavnih tema među navijačima jeste potencijalni… »
Lovernj bacio Grobare u "trans", oprostio se od kluba i najavio transfer: "Spreman sam više nego ikad..."

Lovernj bacio Grobare u "trans", oprostio se od kluba i najavio transfer: "Spreman sam više nego ikad..."

Telegraf pre 15 sati
Kako se bliži završnica sezone, a nakon što je Partizan još odavno ostao bez šanse za plej-of, tako se uveliko prave planovi za novu sezonu. Jedna od želja navijača, ali i predsednika kluba Ostoje Mijailovića, jeste bivši kapiten crno-belih, Žofri… »

Vesti dana »