Povezane vesti
Zvezdu je spasilo što se 2014. okrenula nama mladim igračima, ne mora da znači isto za Partizan: Partizan im ne može biti…
Hot sport 06.04.2026
Smatra da će crveno-beli imati možda sve teži Vukašin Jovanović prisetio se početaka u prvom timu Crvene zvezde kod Nenada Lalatovića, uz ocenu da je nekadašnji trener crveno-belih imao potencijal za mnogo veću karijeru nego što je kasnije ostvario… »
Partizan neće narednih pet, šest godina biti konkurentan Zvezdi! Mislio sam da će Lalatović biti u TOP 5 evropskih liga...
Kurir 06.04.2026
Crvena zvezda je te 2014. godine promenila ploču okrula se mladim igračima, na Marakani su zaigrali Luka Jović, Mihajlo Ristič, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i između ostalih Vukašin Jovanović. - Mi klinci, Lala mlad trener. U tom trenutku jedan od… »
"U narednih pet-šest godina Partizan ne može da bude konkurentan Crvenoj zvezdi"
B92 06.04.2026
Bivši fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović prisetio se početaka u klubu tokom 2014. godine, pa govorio o aktuelnom stanju u srpskom fudbalu. Te 2014. godine su u prvi tim stigli Luka Jović, Mihajlo Ristić, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i sam… »
"Partizan neće biti konkurentan u narednih 5-6 godina, mislio sam da će Lalatović biti trener u TOP 5 liga..."
Telegraf 06.04.2026
Crvena zvezda je 2014. godine promenila ploču, na Marakani su zaigrali Luka Jović, Mihajlo Ristič, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i između ostalog Vukašin Jovanović. On se sada u podkastu "Mozzart 2x45" prisetio tog početka kod Nenada Lalatovića… »
Vesti dana »
Novi kvar na „Rzavu” ostavio Čačak bez vode: U pomoć stigle cisterne i Vojska Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 6 minutajoš 30 povezanih
Đoković besneo na sudiju zbog odluke organizatora: Usred meča promenili uslove i briga ih je zbog toga
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih
Vučić u Šangaju razgovarao sa visokim zvaničnikom Komunističke partije Kine
Beta pre 22 minutajoš 15 povezanih