Повезане вести

Звезду је спасило што се 2014. окренула нама младим играчима, не мора да значи исто за Партизан: Партизан им не може бити…

Звезду је спасило што се 2014. окренула нама младим играчима, не мора да значи исто за Партизан: Партизан им не може бити…

Хот спорт пре 13 сати
Сматра да ће црвено-бели имати можда све тежи Вукашин Јовановић присетио се почетака у првом тиму Црвене звезде код Ненада Лалатовића, уз оцену да је некадашњи тренер црвено-белих имао потенцијал за много већу каријеру него што… »
Партизан неће наредних пет, шест година бити конкурентан Звезди! Мислио сам да ће Лалатовић бити у ТОП 5 европских лига...

Партизан неће наредних пет, шест година бити конкурентан Звезди! Мислио сам да ће Лалатовић бити у ТОП 5 европских лига...

Курир пре 12 сати
Црвена звезда је те 2014. године променила плочу окрула се младим играчима, на Маракани су заиграли Лука Јовић, Михајло Ристич, Марко Грујић, Предраг Рајковић, али и између осталих Вукашин Јовановић. - Ми клинци, Лала млад… »
"У наредних пет-шест година Партизан не може да буде конкурентан Црвеној звезди"

"У наредних пет-шест година Партизан не може да буде конкурентан Црвеној звезди"

Б92 пре 13 сати
Бивши фудбалер Црвене звезде Вукашин Јовановић присетио се почетака у клубу током 2014. године, па говорио о актуелном стању у српском фудбалу. Те 2014. године су у први тим стигли Лука Јовић, Михајло Ристић, Марко Грујић… »
"Партизан неће бити конкурентан у наредних 5-6 година, мислио сам да ће Лалатовић бити тренер у ТОП 5 лига..."

"Партизан неће бити конкурентан у наредних 5-6 година, мислио сам да ће Лалатовић бити тренер у ТОП 5 лига..."

Телеграф пре 13 сати
Црвена звезда је 2014. године променила плочу, на Маракани су заиграли Лука Јовић, Михајло Ристич, Марко Грујић, Предраг Рајковић, али и између осталог Вукашин Јовановић. Он се сада у подкасту "Моззарт 2кс45" присетио тог почетка… »

Вести дана »