Povezane vesti

Zvezdu je spasilo što se 2014. okrenula nama mladim igračima, ne mora da znači isto za Partizan: Partizan im ne može biti…

Zvezdu je spasilo što se 2014. okrenula nama mladim igračima, ne mora da znači isto za Partizan: Partizan im ne može biti…

Hot sport pre 23 dana
Smatra da će crveno-beli imati možda sve teži Vukašin Jovanović prisetio se početaka u prvom timu Crvene zvezde kod Nenada Lalatovića, uz ocenu da je nekadašnji trener crveno-belih imao potencijal za mnogo veću karijeru nego što je kasnije ostvario… »
Partizan neće narednih pet, šest godina biti konkurentan Zvezdi! Mislio sam da će Lalatović biti u TOP 5 evropskih liga...

Partizan neće narednih pet, šest godina biti konkurentan Zvezdi! Mislio sam da će Lalatović biti u TOP 5 evropskih liga...

Kurir pre 23 dana
Crvena zvezda je te 2014. godine promenila ploču okrula se mladim igračima, na Marakani su zaigrali Luka Jović, Mihajlo Ristič, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i između ostalih Vukašin Jovanović. - Mi klinci, Lala mlad trener. U tom trenutku jedan od… »
"U narednih pet-šest godina Partizan ne može da bude konkurentan Crvenoj zvezdi"

"U narednih pet-šest godina Partizan ne može da bude konkurentan Crvenoj zvezdi"

B92 pre 23 dana
Bivši fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović prisetio se početaka u klubu tokom 2014. godine, pa govorio o aktuelnom stanju u srpskom fudbalu. Te 2014. godine su u prvi tim stigli Luka Jović, Mihajlo Ristić, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i sam… »
"Partizan neće biti konkurentan u narednih 5-6 godina, mislio sam da će Lalatović biti trener u TOP 5 liga..."

"Partizan neće biti konkurentan u narednih 5-6 godina, mislio sam da će Lalatović biti trener u TOP 5 liga..."

Telegraf pre 23 dana
Crvena zvezda je 2014. godine promenila ploču, na Marakani su zaigrali Luka Jović, Mihajlo Ristič, Marko Grujić, Predrag Rajković, ali i između ostalog Vukašin Jovanović. On se sada u podkastu "Mozzart 2x45" prisetio tog početka kod Nenada Lalatovića… »

Vesti dana »

Janik Siner plasirao se u polufinale mastersa u Madridu

Janik Siner plasirao se u polufinale mastersa u Madridu

Politika pre 18 minutajoš 4 povezane
Novi skok cena nafte

Novi skok cena nafte

Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Na današnji dan, 30. april

Na današnji dan, 30. april

B92 pre 2 satajoš 1 povezana