Povezane vesti
"Uvredio se jer smo mu naplatili obrve": Adaktar prozvao Milana Stankovića
Mondo pre 11 sati
Nekada jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, Milan Stanković povukao se iz javnosti proteklih godina. O njegovom životu se danas malo zna, a samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar nedavno je govorio o njihovoj saradnji. Milan je oduvek vodio… »
"Milan Stanković je zakazao termin u mom salonu, a onda se uvredio kada smo mu naplatili uslugu"
Nova pre 11 sati
Adam Adaktar je u jednoj emisiji govorio o svom radu, te pomenuo nekadašnjeg pevača Milana Stankovića. Naime, kako je Adam Adaktar istakao, pevač Milan Stanković je zakazao termin u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
"Uvredio se jer smo mu naplatili obrve" Adam Adaktar prozvao Milana Stankovića: "Ne znam gde je nestao čovek, više se nismo…
Blic pre 13 sati
Milan je dugo bio u vezi sa pevačicom Radom Manojlović, a o razlozima raskida se dugo spekulisalo Adam i dalje ima pozitivno mišljenje o Milanu i smatra ga pretečom muzičke scene, nazvavši ga 'srpskim Džastinom Biberom' Nekada jedan od najpopularnijih… »
"Uvredio se jer smo mu naplatili obrve" Adam Adaktar prozvao Milana Stankovića: "Ne znam gde je nestao čovek, više se nismo…
Kurir pre 12 sati
Nekada jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, Milan Stanković povukao se iz javnosti proteklih godina. O njegovom životu se danas malo zna, a samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar nedavno je govorio o njihovoj saradnji. Milan je oduvek vodio… »
"Javio mi se u dm i reko: Želim tvoje..." Milana Stankovića javno raskrinkao poznati muškarac, ima biznis
Telegraf pre 12 sati
Nekada jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, Milan Stanković, povukao se iz javnosti proteklih godina. O njegovom životu se danas malo zna, a samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar nedavno je govorio o njihovoj saradnji. Milan je oduvek vodio… »
Vesti dana »
Tuča u autobusu na Žarkovu: Očevici prijavili da muškarac leži bez svesti!
Telegraf pre 3 satajoš 19 povezanih
Aman kupio DIS i postao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
Jugmedia pre 5 satijoš 28 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
Južne vesti pre 1 satjoš 25 povezanih
Raste napetost: Bela kuća se hitno oglasila, ovo je zvaničan stav o upotrebi nuklearnog oružja u Iranu
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih