Povezane vesti

Ko je Šareni, dečko kog je Stanija najviše volela i nikad nije prebolela? Varala ga sa poznatim Srbinom pred milionima

Ko je Šareni, dečko kog je Stanija najviše volela i nikad nije prebolela? Varala ga sa poznatim Srbinom pred milionima

Mondo pre 16 sati
Ljubavni život Stanije Dobrojević i dalje privlači veliku pažnju javnosti, naročito nakon što je njen bivši partner Asmin Durdžić ušao u rijaliti "Elita" i pred kamerama pokušao da osvoji Maju Marinković. Ipak, manje je poznato da je, pored Asmina, njena… »
"Branila mi da radim, a govorila da sam socijalni slučaj": Bivši dečko urnisao Staniju Dobrojević

"Branila mi da radim, a govorila da sam socijalni slučaj": Bivši dečko urnisao Staniju Dobrojević

Mondo pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević pre nedelju dana se uselila u Elitu 9, a sada se oglasio njen bivši dečko Marko Marković, koji je i sam svojevremeno bio rijaliti učesnik. Stanija u rijalitiju često spominje Marka kao svoju veliku ljubav, ali i momka kojeg je… »
Bivši Stanijin dečko Marko Marković progovorio: ONA JE BLAM, IMA JOŠ EMOCIJA PREMA MENI!

Bivši Stanijin dečko Marko Marković progovorio: ONA JE BLAM, IMA JOŠ EMOCIJA PREMA MENI!

Svet & Skandal pre 1 dan
Bivši dečko Stanije Dobrojević i bivši učesnik „Zadruge“, Marko Marković, uključio se u emisiju „Pitam za druga“, gde je govorio o svojoj bivšoj. – Znate verovatno svi da zaobilazim u širokom luku sve intervjue. Moje učešće je trajalo koliko je trajalo i… »

Vesti dana »