Povezane vesti

"Čula sam krike": Stanija otkrila jezive detalje noći koju je provela sa Asminom u Crnoj Gori

"Čula sam krike": Stanija otkrila jezive detalje noći koju je provela sa Asminom u Crnoj Gori

Telegraf pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević otkrila je šok detalje o noći u Crnoj Gori sa Asminom Durdžićem i takmičare ostavila bez teksta. - Je l' su došli stvarno ti ljudi u Crnu Goru? - upitao je Terza. - Da, meni je bilo strašno. Mi smo tad odmah krenuli kući, a… »
"Na kvarno mi praviš dete" Asmin želi bebu sa Majom Marinković? Učesnica Elite otkrila detalje razgovora ljubavnog para

"Na kvarno mi praviš dete" Asmin želi bebu sa Majom Marinković? Učesnica Elite otkrila detalje razgovora ljubavnog para

Kurir pre 1 dan
Mina Vrbaški govorila je o odnosu Maje Marinković i Asmina Durdžića, te je otkrila detalje iz jedne od njihovih svađa. Naime, Mina je otkrila da se ljubavni par svađao oko intimnih odnosa. U razgovoru sa cimerima Mina je otkrila jedan detalj iz svađe. -… »
"Praviš mi dete na kvarno": Asmin hoće bebu sa Majom Marinković, isplivao njihov razgovor

"Praviš mi dete na kvarno": Asmin hoće bebu sa Majom Marinković, isplivao njihov razgovor

Blic pre 1 dan
Asmin je negirao optužbe, dok je Maja tvrdila suprotno. Teodora Delić je kroz šalu pomenula korišćenje pilula 'za dan posle'. Mina Vrbaški je ispričala Teodori Delić i Viktoru Gagiću kako Asmin Durdžić pravi dete Maji Marinković. Ova tvrdnja je izazvala… »
Asmin pokušao da napravi Maji bebu?! Šok nad šokovima! Imali akciju, Mina otkrila sve detalje: "Na kvarno..."

Asmin pokušao da napravi Maji bebu?! Šok nad šokovima! Imali akciju, Mina otkrila sve detalje: "Na kvarno..."

Telegraf pre 1 dan
Aktuelna učesnica Elite, Mina Vrbaški, ispričala je cimerima Teodori Delić i Viktoru Gagiću kako je izgledala svađa Maje Marinković i Asmina Durdžića jer je on navodno nakon akcije završio u nju. Nakon intimnog čina Maja je ušla u raspravu sa Asminom, a… »
Karambol u Eliti, obezbeđenje opkolilo Asmina: Izveli ga iz ovog razloga - sve se saznalo! Stanija van sebe

Karambol u Eliti, obezbeđenje opkolilo Asmina: Izveli ga iz ovog razloga - sve se saznalo! Stanija van sebe

Telegraf pre 1 dan
Sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", došlo je do novog sukoba između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Oni su ratovali oko uplatnica i novca, a obezbeđenje ih je opkolilo, kako bi sprečili da dođe do fizičkog kontakta. - Ovo… »
Noć strave u Crnoj Gori! Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem ovde"…

Noć strave u Crnoj Gori! Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem ovde"…

Kurir pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević iznela je šokantne detalje o noći sa Asminom Durdžićem u Crnoj Gori i ostavila takmičare u potpunom šoku. - Je l' su došli stvarno ti ljudi u Crnu Goru? - upitao je Terza. - Da, meni je bilo strašno. Mi smo tad odmah krenuli… »
"Čula sam krike" Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom u Crnoj Gori, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem…

"Čula sam krike" Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom u Crnoj Gori, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem…

Blic pre 1 dan
Stanija je mislila da je Asmin neiskren i da laže o svojoj prošlosti. Sumnja se da je Asmin na sličan način prevario i Aneli. Starleta Stanija Dobrojević otkrila je šok detalje o noći u Crnoj Gori sa Asminom Durdžićem i takmičare ostavila bez teksta. -… »
"Ako želiš da budeš žrtva, gaziću te" Asmin brani Maju od Stanije, ali uzalud: On je prevarant (video)

"Ako želiš da budeš žrtva, gaziću te" Asmin brani Maju od Stanije, ali uzalud: On je prevarant (video)

Kurir pre 1 dan
Maji Marinković je prokomentarisala haos Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. - Asmin jeste neko ko laže, hiljadu puta sam rekla da je prevarant. Meni je sumnjiva Stanija koja je naprsno okrenula ploču jer je na ulasku rekla da je Aneli sve… »
Šok preokret! Aneli i Asmin se udružili protiv Stanije! Ahmićeva urlala, pale teške uvrede! Brutalan okršaj: Ti si za mene…

Šok preokret! Aneli i Asmin se udružili protiv Stanije! Ahmićeva urlala, pale teške uvrede! Brutalan okršaj: Ti si za mene…

Kurir pre 1 dan
Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje" dao je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi otkrio kakav je razgovor vodio sa Stanijom Dobrojević i kakve je detalje saznao od nje. - Ona je pričala o jihovom odnosu. Rekla je da se čuo sa Sitom, a… »

Vesti dana »