Povezane vesti
"Čula sam krike": Stanija otkrila jezive detalje noći koju je provela sa Asminom u Crnoj Gori
Telegraf pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević otkrila je šok detalje o noći u Crnoj Gori sa Asminom Durdžićem i takmičare ostavila bez teksta. - Je l' su došli stvarno ti ljudi u Crnu Goru? - upitao je Terza. - Da, meni je bilo strašno. Mi smo tad odmah krenuli kući, a… »
"Na kvarno mi praviš dete" Asmin želi bebu sa Majom Marinković? Učesnica Elite otkrila detalje razgovora ljubavnog para
Kurir pre 1 dan
Mina Vrbaški govorila je o odnosu Maje Marinković i Asmina Durdžića, te je otkrila detalje iz jedne od njihovih svađa. Naime, Mina je otkrila da se ljubavni par svađao oko intimnih odnosa. U razgovoru sa cimerima Mina je otkrila jedan detalj iz svađe. -… »
"Praviš mi dete na kvarno": Asmin hoće bebu sa Majom Marinković, isplivao njihov razgovor
Blic pre 1 dan
Asmin je negirao optužbe, dok je Maja tvrdila suprotno. Teodora Delić je kroz šalu pomenula korišćenje pilula 'za dan posle'. Mina Vrbaški je ispričala Teodori Delić i Viktoru Gagiću kako Asmin Durdžić pravi dete Maji Marinković. Ova tvrdnja je izazvala… »
Asmin pokušao da napravi Maji bebu?! Šok nad šokovima! Imali akciju, Mina otkrila sve detalje: "Na kvarno..."
Telegraf pre 1 dan
Aktuelna učesnica Elite, Mina Vrbaški, ispričala je cimerima Teodori Delić i Viktoru Gagiću kako je izgledala svađa Maje Marinković i Asmina Durdžića jer je on navodno nakon akcije završio u nju. Nakon intimnog čina Maja je ušla u raspravu sa Asminom, a… »
Karambol u Eliti, obezbeđenje opkolilo Asmina: Izveli ga iz ovog razloga - sve se saznalo! Stanija van sebe
Telegraf pre 1 dan
Sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", došlo je do novog sukoba između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Oni su ratovali oko uplatnica i novca, a obezbeđenje ih je opkolilo, kako bi sprečili da dođe do fizičkog kontakta. - Ovo… »
Noć strave u Crnoj Gori! Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem ovde"…
Kurir pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević iznela je šokantne detalje o noći sa Asminom Durdžićem u Crnoj Gori i ostavila takmičare u potpunom šoku. - Je l' su došli stvarno ti ljudi u Crnu Goru? - upitao je Terza. - Da, meni je bilo strašno. Mi smo tad odmah krenuli… »
"Čula sam krike" Stanija iznela jezive detalje o noći sa Asminom u Crnoj Gori, takmičari u neverici: "Kuku mene, šta ja čujem…
Blic pre 1 dan
Stanija je mislila da je Asmin neiskren i da laže o svojoj prošlosti. Sumnja se da je Asmin na sličan način prevario i Aneli. Starleta Stanija Dobrojević otkrila je šok detalje o noći u Crnoj Gori sa Asminom Durdžićem i takmičare ostavila bez teksta. -… »
"Ako želiš da budeš žrtva, gaziću te" Asmin brani Maju od Stanije, ali uzalud: On je prevarant (video)
Kurir pre 1 dan
Maji Marinković je prokomentarisala haos Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. - Asmin jeste neko ko laže, hiljadu puta sam rekla da je prevarant. Meni je sumnjiva Stanija koja je naprsno okrenula ploču jer je na ulasku rekla da je Aneli sve… »
Šok preokret! Aneli i Asmin se udružili protiv Stanije! Ahmićeva urlala, pale teške uvrede! Brutalan okršaj: Ti si za mene…
Kurir pre 1 dan
Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje" dao je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi otkrio kakav je razgovor vodio sa Stanijom Dobrojević i kakve je detalje saznao od nje. - Ona je pričala o jihovom odnosu. Rekla je da se čuo sa Sitom, a… »
Vesti dana »
Nova drama zbog Ormuskog moreuza; Brodovima zaprećeno: "Bićete uništeni"
B92 pre 48 minutajoš 49 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i padavinama do subote, toplije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
I ABA liga donela odluku zbog smrt vujoševića: Minut ćutanja na svim mečevima naredne runde
Dnevnik pre 19 minutajoš 98 povezanih