Povezane vesti
Nemci tvrde da je Asmin Durdžić prevarant: Objavljeno sve javno, ojadio ljude za ogromne svote novca?
Mondo pre 1 sat
Učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, već duži vremenski period vodi javni rat s bivšom ženom Aneli Ahmić, njenom sestrom Sitom, a od skoro i s bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, s kojom se svakodnevno sukobljava u rijalitiju, gde trenutno borave zajedno… »
Nemački mediji tvrde da je Asmin Durdžić prevarant i varalica! Ova žena sve o njemu iznela javno, pojavili se šok dokazi…
Kurir pre 7 sati
Učesnik " Elite 9", Asmin Durdžić, već duži vremenski period voji javni rat s bivšom ženom Aneli Ahmić, njenom sestrom Sitom, a od skoro i s bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, s kojom se svakodnevno sukobljava u rijalitiju, gde trenutno borave zajedno… »
"Dolazila je sa Asminom, nije znala tablicu množenja": Komšije Stanije Dobrojević progovorile o njenom fakultetu
Mondo pre 9 sati
Stanija Dobrojević je pre nekoliko dana ušla u Elitu 9, a kako je od samog dolaska u Šimanovce u centru skandala, posetili smo grad u kom stanuje sa majkom i bratom kako bismo saznali kakva je starleta van budnog oka kamere. Iako većinu svog života… »
Evo šta meštani Rume pričaju o Staniji, komšinica šokirala izjavom o njenom fakultetu: "Čudno mi je to..."
Telegraf pre 9 sati
Stanija Dobrojević napravila pravu pometnju ulaskom u "Elitu 9" gde se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, njegovom bivšom Aneli Ahmić i nekadašnjom drugaricom Majom Marinković. Stanija sada vodi bitke pred kamerama, a njen život u Rumi… »
"Kažu da je završila fakultet, ja znam da nije znala tablicu množenja" Komšije iz Rume oplele po Staniji: Znam je i po…
Kurir pre 9 sati
Starleta Stanija Dobrojević nedavno je napravila pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 9 Elita" gde se suočila sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem, njegovom bivšom suprugom Aneli Ahmić i nekadašnjom drugaricom Majom Marinković. Ipak, dok pred… »
"Dolazila je sa Asminom" Komšije iz Rume progovorile o Staniji Dobrojević i šokirale o njenom fakultetu: "Čudno mi je to"
Blic pre 10 sati
U Rumi poseduje luksuzni penthaus vredan 150.000 evra, ali tamo retko boravi. Kada je u Rumi, vreme uglavnom provodi sa psom i u posetama bratu, koji je uspešan veterinar. Starleta Stanija Dobrojević nedavno je napravila pravu pometnju ulaskom u rijaliti… »
Poznato kada Stanija napušta Elitu 9? Ušla za najveći honorar koji je iko dobio, isplivali detalji ugovora
Blic pre 14 sati
Za svoje učešće dogovorila je jedan od najvećih honorara, ali njen boravak je striktno vremenski ograničen na dve nedelje. Stanija neće učestvovati u finalu i planira da izađe tik pred Vaskrs kako bi praznike provela sa porodicom. Otkako je kročila na… »
Ušla je u rijaliti za rekordan honorar: Evo kada Stanija napušta Elitu, procurili detalji ugovora
Kurir pre 15 sati
Stanija Dobrojević je ulaskom u rijaliti izazvala ogromnu pažnju javnosti, pre svega zbog suočavanja sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali i nekadašnjom bliskom prijateljicom Majom Marinković. Kako izvor blizak starleti otkriva, Stanija je za ovaj… »
Šok! Evo kad Stanija izlazi iz Elite, posle haosa sa Asminom i Majom - napušta rijaliti zauvek
Telegraf pre 15 sati
Starleta Stanija Dobrojević ostaje u rijaliti programu "Elita" do Vaskrsa, tačnje još samo 6 dana. Stanija je ulaskom u rijaliti izazvala ogromnu pažnju javnosti, pre svega zbog suočavanja sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali i nekadašnjom bliskom… »
Vesti dana »
Šok pred istek roka: Iran prvi udario, eksplozije odjekuju dok sirene zavijaju širom Bliskog istoka
Telegraf pre 1 satjoš 41 povezana
(Foto/video) Tramp Mlađi u Banjaluci: Amerikanci mogu da nauče mnogo dolaskom u Republiku Srpsku
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih