Povezane vesti
Nemačka ministarka pravde predlaže da vožnja bez karte postane prekršaj, a ne krivično delo
Radio 021 pre 5 sati
Nemačka ministarka pravde Štefani Hubig zalaže se za to da se vožnja bez karte u javnom prevozu više ne tretira kao krivično delo, već kao prekršaj. "Sa moje tačke gledišta, postoje dobri razlozi za dekriminalizaciju", rekla je Hubig za "Noje Osnabriker… »
Ministarka Hubig predlaže dekriminalizaciju utaje prevoza
Politika pre 5 sati
Ne vidi opravdanje za to da ljudi završe u zatvoru zbog putovanja bez karte i nemogućnosti plaćanja kazne. Nemačka ministarka pravde Štefani Hubig (SPD) zalaže se za dekriminalizaciju utaje prevoza, ističući da ne vidi opravdanje za to da ljudi završe u… »
Nemačka ministarka pravde se zalaže za dekriminalizaciju „švercovanja“ u javnom prevozu
Insajder pre 12 sati
Nemačka ministarka pravde Štefani Hubig (SPD) zalaže se za dekriminalizaciju utaje prevoza, ističući da ne vidi opravdanje za to da ljudi završe u zatvoru zbog putovanja bez karte i nemogućnosti plaćanja kazne. "Sa moje tačke gledišta, postoje dobri… »
Nemačka razmatra ukidanje zatvora za vožnju bez karte: Ministarka traži dekriminalizaciju
Euronews pre 12 sati
Nemačka ministarka pravde Štefani Hubig zalaže se za to da se vožnja bez karte u javnom prevozu više ne tretira kao krivično delo, već kao prekršaj. "Sa moje tačke gledišta, postoje dobri razlozi za dekriminalizaciju", rekla je Hubig za "Noje Osnabriker… »
Vesti dana »
Tramp uoči isteka ultimatuma: Usred smo žestokih pregovora, uskoro se obraćam
Sputnik pre 27 minutajoš 36 povezanih
Crvena zvezda nadigrala Pariz u Evroligi i zadržala šanse za plej-of
Insajder pre 41 minutajoš 41 povezana
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
Crvena zvezda kao moćni rendžeri: Kada pet igrača postanu jedinka, ni jedna sila im ne može ništa!
Hot sport pre 57 minutajoš 35 povezanih