Povezane vesti

Može li Alkaraz da preotme GOAT titulu od Đokovića? Samo jedna stvar može da mu napravi problem

Može li Alkaraz da preotme GOAT titulu od Đokovića? Samo jedna stvar može da mu napravi problem

Mondo pre 10 sati
Bivši trener Karlosa Alkaraza Huan Karlos Ferero dao je opširan intervju za špansku "Marku" gde je između ostalog upitan da li njegov nekadašnji učenik i aktuelni prvi igrač sveta može do zvanja najboljeg u istoriji belog sporta. Ono je sada rezervisano… »
Nekadašnji broj 1 na svetu o pobedi Novaka nad Janikom u Melburnu: „Bio sam iznenađen, jer je Siner pre toga redovno pobeđivao…

Nekadašnji broj 1 na svetu o pobedi Novaka nad Janikom u Melburnu: „Bio sam iznenađen, jer je Siner pre toga redovno pobeđivao…

Danas pre 11 sati
Bivši španski teniser Huan Karlos Ferero otkrio je da je bio iznenađen porazom Janika Sinera od Novaka Đokovića u polufinalu ovogodišnjeg Austalijan opena. – Nisam bio razočaran, ali iznenađen jesam. Pre svega jer je Siner pre toga redovno pobeđivao… »
"Iznenadio sam se kada je Siner izgubio od Đokovića"

"Iznenadio sam se kada je Siner izgubio od Đokovića"

B92 pre 12 sati
Bivši španski teniser Huan Karlos Ferero bio je iznenađen porazom Jnaika Sinera od Novaka Đokovića u polufinalu ovogodišnjeg Austalijan opena. Đoković na prvom grend slema u sezoni pobedio Italijana posle pet setova u Melburnu, a Španac, koji je bio… »
„Iznenadio me je Sinerov poraz od Đokovića u Melburnu“

„Iznenadio me je Sinerov poraz od Đokovića u Melburnu“

Sport klub pre 15 sati
Huan Karlos Ferero je sedam godina bio arhitekta igre Karlosa Alkarasa, najboljeg tenisera sveta. Za to vreme je mnogo puta analizirao igru njegovih najvećih rivala, prvo Novaka Đokovića pa Janika Sinera. Zna teniske vrline i mane obojice, ali priznaje… »

Vesti dana »