Povezane vesti
"Otac me je maltretirao, vučem traume" Boki 13 o porodičnim odnosima: "Posledice su ostale i danas"
Blic pre 1 dan
Naglasio je da mu je majka bila najveća podrška i bezuslovno ga prihvatala, za razliku od oca. Odnos sa ocem bio je ispunjen strahom, što je dovelo do psihičkih trauma i potrebe da prikriva svoje pravo lice. Poznati makedonski šoumen Bojan Jovanovski, u… »
"Bio sam žrtva psihičkog maltretiranja svog oca" Boki 13 ogolio dušu i otkrio detalje iz prošlosti: Želeo je sina sportistu, a…
Kurir pre 1 dan
Boki 13 otkrio je nepoznate detalje o svom detinjstvu i roditeljima. Bojan Jovanovski je danas u sjajnim odnosima sa svojom porodicom, ali to nije oduvek bilo tako. Boki je u podkastu pričao o majci i otkrio da mu je ona najveća podrška u životu. - Moja… »
"Hteo sina sportistu, dobio mene budalu": Boki 13 rekao da ga je otac psihički maltretirao
Mondo pre 1 dan
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, u odličnim je odnosima sa roditeljima, ali je gostujući u jednom podkastu priznao da je u prošlosti trpeo psihičko maltretiranje od oca. - Moja majka je meni oduvek bila najveća podrška. To je žena koja meni… »
Vesti dana »
Ostaviće veliku prazninu u košarci: Saša Đorđević se biranim rečima oprostio od Vujoševića!
Hot sport pre 1 satjoš 90 povezanih
Hegset: Operacija Epski bes bila istorijska i nadmoćna pobeda na bojnom polju
RTV pre 53 minutajoš 170 povezanih