Povezane vesti
"Znaš, svaki dan očekujem da me nazoveš" Potresna objava sina Halida Bešlića, zbog njegovih reči suze samo liju niz lice
Kurir pre 10 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je pre šest meseci, a emotivna objava njegovog sina Dina Bešlića potresla je mnoge na društvenim mrežama. Naime, Halidov sin podelio je očevu fotografiju uz dirljive reči koje su ganule javnost i rasplakale brojne… »
"Znaš, svaki dan očekujem da me nazoveš...": Potresna objava sina Halida Bešlića, zbog njegovih reči svima idu suze
Blic pre 12 sati
Njegov sin Dino objavio je emotivnu poruku na društvenim mrežama povodom ovog tužnog jubileja. Dino je istakao koliko mu otac nedostaje svakodnevno i koliko ga stalno očekuje da ga pozove. Legendarni pevač Halid Bešlić umro je pre šest meseci. Na mrežama… »
"Znaš li da svaki dan čekam da me pozoveš?": 6 meseci bez Halida Bešlića, sin objavio potresnu poruku (foto)
Mondo pre 12 sati
Legendarni pevač Halid Bešlić napustio nas je pre šest meseci nakon kratke borbe s teškom bolešću. Vest je potresla celi region koji se okupljao na trgovima i pevao njegove pesme, a na sahrani se procenjuje da je bilo oko 100.000 ljudi koji su želeli da… »
"Svaki dan očekujem da nazoveš..."; Emotivna objava sina Halida Bešlića
B92 pre 12 sati
Pevač Halid Bešlić čija je smrt rastužila ceo region umro je pre šest meseci, a tim povodom njegov sin objavio je emotivnu poruku na društvenim mrežama. Sin legendarnog pevača kojeg su svi voleli, Dino Bešlić podelio je očevu sliku na dan kada se… »
"Svaki dan očekujem da me nazoveš...": Sin Halida Bešlića potpuno slomljen, njegove reči bole
Telegraf pre 12 sati
Dino Bešlić, sin Halida Bešlića oglasio se srceparajućom porukom na jedan od tužnijih dana za porodicu. Naime, danas, 7. aprila, navršava se tačno šest meseci otkako je preminuo legendarni Halid Bešlić. Halidov naslednik je podelio sliku svog oca i… »
Vesti dana »
Tramp dobio neočekivani zahtev od zemlje sa Bliskog istoka: "Molim i braću Irance da otvore Ormuski moreuz"
Mondo pre 26 minutajoš 36 povezanih
Crvena zvezda nadigrala Pariz u Evroligi i zadržala šanse za plej-of
Insajder pre 41 minutajoš 41 povezana
Trampov sin u Banjaluci podržao Orbana, a Francusku i Veliku Britaniju nazvao muslimanskim zemljama
Insajder pre 3 satajoš 29 povezanih