Povezane vesti

Legenda Evrolige ide u penziju, dolazi kraj velike karijere

Legenda Evrolige ide u penziju, dolazi kraj velike karijere

Nova pre 1 sat
Nando de Kolo, legendarni francuski košarkaš, potvrdio je da će sezona 2025/2026 biti poslednja igračka u njegovoj karijeri. Nakon što je ranije nagovestio da bi mogao da završi karijeru nakon osvajanja titule u Evroligi sa Fenerbahčeom, svojim trenutnim… »
De Kolo potvrdio: "Kraj"

De Kolo potvrdio: "Kraj"

B92 pre 3 sata
Košarkaš Fenerbahčea i nekadašnji francuski reprezentativac Nando de Kolo izjavio je da će na kraju sezone da završi igračku karijeru. "Nisam rekao da ću se povući ako sa Fenerbahčeom osvojim Evroligu. Ali da budem potpuno iskren, ovo će da bude moja… »
Nando de Kolo konačno stavio tačku na nagađanja kada završava karijeru

Nando de Kolo konačno stavio tačku na nagađanja kada završava karijeru

Danas pre 5 sati
Košarkaš Fenerbahčea Nando de Kolo potvrdio je da će ova, sezona 2025/26. biti poslednja u njegovoj karijeri. Nakon što je ranije nagovestio da bi mogao da završi karijeru nakon ovajanja titule u Evroligi sa Fenerbahčeom, 38-godišnji Francuz je sada… »
BUM - Košarkaš Fenera završava karijeru!

BUM - Košarkaš Fenera završava karijeru!

Sportske.net pre 5 sati
Nando De Kolo će uskoro završiti svoju profesionalnu karijeru. On je to objavio u intervjuu za "BeBasket". "Nisam rekao da ću se povući ako osvojimo Evroligu. Čisto da budem jasan, ovo će biti moja poslednja sezona", rekao je on. "Razmišljao sam o tome… »
Kraj velike karijere - Nano de Kolo igra poslednju sezonu

Kraj velike karijere - Nano de Kolo igra poslednju sezonu

RTS pre 5 sati
Košarkaš Fenerbahčea i nekadašnji francuski reprezentativac Nando de Kolo izjavio je da će na kraju sezone da završi igračku karijeru, preneo je Basketnjuz. "Nisam rekao da ću se povući ako sa Fenerbahčeom osvojim Evroligu. Ali da budem potpuno iskren… »
"Vreme je, idem u penziju": Jedan od najboljih igrača u Evroligi stavio tačku u 39. godini

"Vreme je, idem u penziju": Jedan od najboljih igrača u Evroligi stavio tačku u 39. godini

Mondo pre 6 sati
Nando de Kolo (38) prešao je u Fenerbahče početkom januara i to sa jednim ciljem - da proba da osvoji titulu na kraju karijere. Sada je i zvanično potvrdio da mu je ovo poslednja sezona i da planira da ode u penziju za par meseci. Shvatio je da više ne… »
Tužna vest! Legendarni košarkaš objavio da završava karijeru! Ovo je njegova poslednja sezona, njegove reči su rastužile…

Tužna vest! Legendarni košarkaš objavio da završava karijeru! Ovo je njegova poslednja sezona, njegove reči su rastužile…

Kurir pre 5 sati
Nakon što je ranije nagovestio da bi mogao da završi karijeru nakon ovajanja titule u Evroligi sa Fenerbahčeom, 38-godišnji Francuz je sada pojasnio da će se to desiti posle ove sezone. "Nisam rekao da ću otići u penziju ako osvojimo Evroligu. Ali da… »
De Kolo jasan: Ovo je moja poslednja sezona

De Kolo jasan: Ovo je moja poslednja sezona

Sport klub pre 6 sati
Dvostruki osvajač Evrolige, MVP sezone 2016. Nando de Kolo na kraju sezone odlazi u penziju. Veteran Fenerbahčea Nando de Kolo potvrdio je da je ovo njegova poslednja sezona u profesionalnoj košarci. Prošle sezone bilo je najava da bi De Kolo mogao da se… »
Nando de Kolo iznenadio sve: "Neka bude jasno, ovo je moja poslednja sezona"

Nando de Kolo iznenadio sve: "Neka bude jasno, ovo je moja poslednja sezona"

Telegraf pre 6 sati
Legendarni francuski košarkaš, Nando de Kolo rešio je da okonča svoju igračku karijeru po završetku ove sezone, a to je potvrdio u razgovoru za portal BeBasket. Aktuelni košarkaš Fenerbahčea istakao je da je o odluci dugo razmišljao i da smatra da je ona… »

Vesti dana »