Povezane vesti

Strah me da te volim: Hari Mata Hari ispričao kako je nastala kultna pesma (foto)

Strah me da te volim: Hari Mata Hari ispričao kako je nastala kultna pesma (foto)

Večernje novosti pre 14 sati
NAKON što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta Hari Mata Hari se sprema za treći koji je zakazao za 25. april u Sava centru. Foto: Bojan Petrović Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme… »
"To su Tantalove muke": Hari Mata Hari otkrio kako je nastao hit "Strah me da te volim"

"To su Tantalove muke": Hari Mata Hari otkrio kako je nastao hit "Strah me da te volim"

Nova pre 18 sati
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta , Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »
Kako je nastao hit „Strah me da te volim“: Nakon 36 godina Hari Mata Hari otkrio istinu o poznatoj pesmi

Kako je nastao hit „Strah me da te volim“: Nakon 36 godina Hari Mata Hari otkrio istinu o poznatoj pesmi

Mondo pre 18 sati
Jedan od najpoznatijih pevača Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari na ovim prostorima iza sebe ima izuzetno bogatu muzičku karijeru, ali postoje numere koje publika uvek očekuje da čuje uživo. Među njima je i pesma "Strah me da te volim", legendarni… »
Kako je nastao čuveni hit? Hari Mata Hari otkrio detalje o pesmi pred novi koncert VIDEO

Kako je nastao čuveni hit? Hari Mata Hari otkrio detalje o pesmi pred novi koncert VIDEO

B92 pre 22 sata
Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Hari Mata Hari ima prebogat muzički opus. Postoje pesme koje izvodi na svakom koncertu, a jedna od njih je i "Strah me da te volim", hit iz 1990. godine. Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“ – hit koji je…

Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“ – hit koji je…

Blic pre 22 sata
Pevač je poznat po bogatom muzičkom opusu i pesmama koje uvek izvodi, među kojima je i čuveni hit 'Strah me da te volim' iz 1990. godine. Na prethodna dva koncerta Hari Mata Hari je izazvao snažne emocije i oduševio publiku koja je igrala i pevala tokom… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma "Strah me da te volim"

Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma "Strah me da te volim"

Euronews pre 23 sata
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“

Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“

Telegraf pre 1 dan
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »

Vesti dana »