Povezane vesti
Strah me da te volim: Hari Mata Hari ispričao kako je nastala kultna pesma (foto)
Večernje novosti pre 14 sati
NAKON što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta Hari Mata Hari se sprema za treći koji je zakazao za 25. april u Sava centru. Foto: Bojan Petrović Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme… »
"To su Tantalove muke": Hari Mata Hari otkrio kako je nastao hit "Strah me da te volim"
Nova pre 18 sati
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta , Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »
Kako je nastao hit „Strah me da te volim“: Nakon 36 godina Hari Mata Hari otkrio istinu o poznatoj pesmi
Mondo pre 18 sati
Jedan od najpoznatijih pevača Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari na ovim prostorima iza sebe ima izuzetno bogatu muzičku karijeru, ali postoje numere koje publika uvek očekuje da čuje uživo. Među njima je i pesma "Strah me da te volim", legendarni… »
Kako je nastao čuveni hit? Hari Mata Hari otkrio detalje o pesmi pred novi koncert VIDEO
B92 pre 22 sata
Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Hari Mata Hari ima prebogat muzički opus. Postoje pesme koje izvodi na svakom koncertu, a jedna od njih je i "Strah me da te volim", hit iz 1990. godine. Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“ – hit koji je…
Blic pre 22 sata
Pevač je poznat po bogatom muzičkom opusu i pesmama koje uvek izvodi, među kojima je i čuveni hit 'Strah me da te volim' iz 1990. godine. Na prethodna dva koncerta Hari Mata Hari je izazvao snažne emocije i oduševio publiku koja je igrala i pevala tokom… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma "Strah me da te volim"
Euronews pre 23 sata
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »
Uoči trećeg koncerta 25. aprila, Hari Mata Hari otkriva kako je nastala pesma „Strah me da te volim“
Telegraf pre 1 dan
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari, sprema se za treći koji je zakazao za 25. april u Sava Centru. Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat muzički opus, ali postoje pesme koje obavezno izvodi… »
Vesti dana »
Primirje Amerike i Irana: Delimična pobeda Trampa, ali po visokoj ceni
BBC News pre 59 minutajoš 46 povezanih
Noć zbog koje su mnogi strepeli: Od Trampovih pretnji da će "zbrisati" celu naciju do iznenadnog primirja
Euronews pre 3 minutajoš 108 povezanih
SLEDI PROMENA VREMENA: Danas hladnije nego juče, krajem nedelje moguć i mraz
Šabačke novosti pre 2 satajoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran i SAD postigli dogovor o uslovnom dvonedeljnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza
Insajder pre 58 minutajoš 19 povezanih
Stravična nesreća u Surčinu: Izleteo sa puta udario u krst i na mestu poginuo
B92 pre 2 satajoš 17 povezanih