Povezane vesti
A smejali mu se - Megvajer dobio novi ugovor od Junajteda
B92 pre 52 minuta
Engleski fudbaler Hari Megvajer (33) igraće i osmu sezonu u Mančester junajtedu sa kojim je produžio saradnju na godinu dana. Iskusnom defanzivcu aktuleni ugovor isticao je sa krajem ove sezone, ali više ne brine, dobio je novi uz opciju da ga produži na… »
Prekaljeni defanzivac potpisao jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom
Danas pre 2 sata
Fudbaler Mančester junajteda Hari Megvajer potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa tim klubom, sa mogućnošću produžetka na dodatnih 12 meseci. „Igranje za Mančester junajted je najveća čast. To je odgovornost koja mene i moju porodicu čini ponosnim… »
Ismevali ga zbog kikseva, on postao jedan od najbitnijih igrača i sad je produžio ugovor sa posrnulim velikanom
Nova pre 2 sata
Hari Megvajer, fudbaler Mančester junajteda, potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa tim klubom, sa mogućnošću produžetka na dodatnih 12 meseci. Ova informacija zvanično je objavljena na klupskom sajtu. "Igranje za Mančester junajted je najveća čast. To… »
Da, Megvajer ostaje
Sportske.net pre 7 sati
Fudbaler Mančester junajteda Hari Megvajer potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa tim klubom, sa mogućnošću produžetka na dodatnih 12 meseci. "Igranje za Mančester junajted je najveća čast. To je odgovornost koja mene i moju porodicu čini… »
Hari Megvajer produžio ugovor sa Junajtedom
Politika pre 6 sati
Centralni defanzivac ostaje u klubu sa Old traforda najmanje osam sezona. Engleski fudbaler Hari Megvajer produžio je ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2027. uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana, saopštio je danas klub sa Old… »
Bum! Megvajer produžio ugovor sa Mančesterom! Štoper ostaje na Old Trafordu još godinu dana: "To je odgovornost koja mene i…
Kurir pre 7 sati
Fudbaler Mančester junajteda Hari Megvajer potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa tim klubom, sa mogućnošću produžetka na dodatnih 12 meseci. "Igranje za Mančester junajted je najveća čast. To je odgovornost koja mene i moju porodicu čini… »
Megvajer produžio ugovor sa Junajtedom
Radio sto plus pre 7 sati
“Igranje za Mančester junajted je najveća čast. To je odgovornost koja mene i moju porodicu čini ponosnim svakog dana”, naveo je bivši kapiten Junajteda. Prethodni ugovor 33-godišnjeg Megvajera trebalo je da istekne na kraju aktuelne sezone. Megvajer je… »
Megvajer ostaje u Junajtedu
B92 pre 7 sati
Hari Megvajer biće član ekipe Mančester junajteda, makar na još godinu dana. Ekipa sa Old Traforda potvrdila je novi ugovor sa iskusnim štoperom, koji je u redovima Mančester junajteda od 2019. godine, kada je stigao iz Lestera. Megvajer po novom ugovoru… »
Mančester junajted blindirao reprezentativca! Hari Megvajer produžio ugovor
Večernje novosti pre 7 sati
Engleski fudbaler Hari Megvajer produžio je ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2027. uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana, saopštio je danas klub sa Old traforda. Andy Rowland / imago sportfotodienst / Profimedia Megvajer (33) je u… »
Hari Megvajer ostaje u Junajtedu još bar godinu dana
Sport klub pre 8 sati
Mančester junajted potvrdio je u utorak da je sa Harijem Megvajerom produžio ugovor na još jednu sezonu, a uz mogućnost produženja za još jednu godinu. Hari Megvajer zaigrao je daleko bolje od kada je Rubena Amorima na klupi Junajteda Majkl Kerik, a to… »
Vesti dana »
Tuča u autobusu u Žarkovu: Muškarac ostao da leži bez svesti, hitno prevezen u Urgentni centar
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Aman kupio DIS i postao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
Jugmedia pre 5 satijoš 28 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
Južne vesti pre 1 satjoš 25 povezanih
Vens u Budimpešti kritikovao "krajnju levicu" i birokratiju Evropske unije
Euronews pre 56 minutajoš 33 povezane