Повезане вести
Саркози пред Апелационим судом: "Одговарам истином на патњу жртава, ја сам невин"
Блиц пре 23 дана
Саркози је међу деветоро оптужених, а сумњичи се да је његов тим преговарао о финансирању кампање са високим либијским званичником осуђеним за тероризам Суђење изазива велико интересовање јавности, посебно зато што је… »
Саркози пред париским судом: "Није било либијског новца у мојој кампањи"
Невсмакс Балканс пре 23 дана
Бивши председник Француске НИкола Саркози изјавио је пред Париским апелационим судом да ће одговорити на "патњу" породица жртава напада на авион ДЦ-10 компаније УТА , "истином" о својој невиности. Подсетимо, против бившег… »
Саркози пред апелационим судом: Одговарам истином на патњу жртава, ја сам невин
РТВ пре 23 дана
ПАРИЗ - Бивши председник Француске Никола Саркози изјавио је пред Париским апелационим судом да ће одговорити на "патњу" породица жртава напада на авион ДЦ-10 компаније УТА , "истином" о својој невиности у случају који се против… »
Саркози пред апелационим судом: Одговорићу на патњу породица жртава истином, али ја сам невин
НИН пре 23 дана
Бивши председник Француске Никола Саркози изјавио је пред Париским апелационим судом да ће одговорити на "патњу" породица жртава напада на авион ДЦ-10 компаније УТА , "истином" о својој невиности у случају који се против њега… »
Саркози пред апелационим судом: Одговарам истином на патњу жртава, ја сам невин
Еуроневс пре 23 дана
Бивши председник Француске НИкола Саркози изјавио је пред Париским апелационим судом да ће одговорити на "патњу" породица жртава напада на авион ДЦ-10 компаније УТА , "истином" о својој невиности у случају који се против њега… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 1 сатјош 1 повезана