Povezane vesti

„Stojim vam na usluzi“: Orban ponudio pomoć Putinu „kao miš lavu“, izveštavaju strani mediji

„Stojim vam na usluzi“: Orban ponudio pomoć Putinu „kao miš lavu“, izveštavaju strani mediji

Nova ekonomija pre 23 sata
Mađarski premijer Viktor Orban ponudio je prošle godine da pomogne ruskom predsedniku Vladimiru Putinu „na bilo koji način“, kao što je organizovanje samita u Budimpešti radi rešavanja rata u Ukrajini, objavio je Blumberg njuz, pozivajući se na… »
Orban se nudio da bude „miš“ koji pomaže ruskom „lavu“: Blumberg objavio transkript telefonskog razgovora

Orban se nudio da bude „miš“ koji pomaže ruskom „lavu“: Blumberg objavio transkript telefonskog razgovora

Danas pre 23 sata
Mađarski premijer Viktor Orban je tokom telefonskog razgovora 17. oktobra rekao ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da je spreman da „pomogne na bilo koji način“, piše u transkriptu u koji je uvid imao Blumberg. Orban je izjavio da bi išao daleko da… »
Procurio Orbanov telefonski poziv Putinu: „Spreman sam da pomognem u svemu, kao miš koji pomaže lavu“

Procurio Orbanov telefonski poziv Putinu: „Spreman sam da pomognem u svemu, kao miš koji pomaže lavu“

Nova pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je Vladimiru Putinu da je spreman da mu pomogne „na bilo koji način“ tokom do sada neobjavljenog transkripta telefonskog razgovora, ponudivši čak i pomoć u organizaciji pregovora vezanih za ruski rat protiv Ukrajine… »
" Vladimire, spreman sam da budem tvoj miš" Procurio tajni razgovor Orbana i Putina zbog kog se trese Evropa: Od ovih reči je…

" Vladimire, spreman sam da budem tvoj miš" Procurio tajni razgovor Orbana i Putina zbog kog se trese Evropa: Od ovih reči je…

Blic pre 1 dan
Transkript razotkriva visok nivo međusobnog uvažavanja, dok Orban ističe blisku saradnju sa Putinom, a ruski lider Mađarsku naziva "jedinom održivom opcijom" za razgovore sa Zapadom Objavljeni podaci dolaze u trenutku kada Orban javno blokira evropsko… »

Vesti dana »