Povezane vesti
Želeo Spanulisa i Trinkijerija: Nebojša Čović zapalio internet planovima koje je imao dok je vodio Zvezdu!
Hot sport pre 1 sat
Lansirao pravu bombu! Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, gostovao je u „Ozbiljno Neozbiljnom Podkastu“, gde je govorio o brojnim temama, a osvrnuo se i na period dok je bio na čelu Crvene zvezde. Čović je otkrio da je nakon odlaska… »
"Dogovorili smo Trinkijerija za Zvezdu, pitao sam ga - šta ćeš ti tamo?": Čović prvi put otkrio još jedno ime
Mondo pre 1 sat
Bivši predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da je želeo da Vasilis Spanulis vodi crveno-bele, ali i Andrea Trinkijeri. Sa Grkom nije bilo odmaklih pregovora, niti dogovora, dok je sa Trinkijerijem situacija bila drugačija. "Spanulis. Ideja… »
Trinkijeri bio na korak od Zvezde! Čović: Imali smo skoro sve dogovoreno...
Kurir pre 3 sata
Čović se prisetio trenutka kada je klub ostao bez trenera posle odlaska Duška Ivanovića i kakvu je viziju tada imao. "Nakon što je Ivanović otišao, želeo sam da dovedem Vasilisa Spanulisa. To je bila moja ideja, pričali smo, ali iskreno je rekao da je… »
Trinkijeri bio na pragu dolaska u Zvezdu?! Čović otkrio: "Imali smo skoro sve dogovoreno"
B92 pre 3 sata
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović govorio je otvoreno o dešavanjima iz perioda dok je bio na čelu Crvene zvezde, otkrivši detalje o trenerskim željama i pregovorima koji nikada nisu realizovani. Gostujući u "Ozbiljno Neozbiljnom… »
Čović "sačuvao" Željka Obradovića od smene u Partizanu: "Rekao sam im da ga ne smenjuju"
B92 pre 4 sati
Nekadašnji prvi čovek KK Crvena zvezda i sadašnji predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u podkastu "Ozbiljno neozbiljni", gde je govorio o sukobima u domaćoj košarci, odnosima sa rivalima iz KK Partizan, Savezu i mnogim drugim… »
Nebojša Čović: "Rekli su mi da hoće da smene Žoca, spasio sam Željka Obradovića od smene u Partizanu"
Telegraf pre 4 sati
Nebojša Čović je pre godinu i po dana napustio kormilo Crvene zvezde i preuzeo Košarkaški savez Srbije, na čijem se čelu i sada nalazi. On je u podkastu "Ozbiljno neozbiljni" pričao o aktualnim temama, ali se i dotakao Partizana, odnosno momenta iz 1992… »
Nebojša Čović otkrio: "Hteo sam Španulisa da dovedem u Zvezdu, ali... S Trinkijerijem smo se skoro dogovorili"
Telegraf pre 4 sati
Aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost u Ozbiljno Neozbiljnom Podkastu, gde je pričao o mnogim temama, a otkrio je i koju je želju imao na klupi Crvene zvezde dok je bio predsednik. Nebojša Čović je prethodnog leta… »
Čović: "Ledej nam se nudio, hteo sam Trinkijerija i Spanulisa da dovedem u Zvezdu"
Sportske.net pre 5 sati
Nekadašnji predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, a sada prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović bio je gost u "Ozbiljno neozbiljnom" podkastu. On je u njemu govorio na mnogobrojne teme, a otkrio je posebno zanimljive detalje o svojim… »
Nebojša Čović: Spasio sam Željka Obradovića od smene u Partizanu!
Sport klub pre 6 sati
Nebojša Čović otišao je iz Crvene zvezde i preuzeo Košarkaški savez Srbije. Sada je pričao otvoreno o Partizanu, Željku Obradoviću, Zoranu Saviću, uvredama i sa kojim problemima se nosio dok je bio prvi čovek Zvezde. „Mi smo dogovorili kako Zvezda treba… »
"Meni i mojoj porodici i oca i majku... mojoj supruzi idioti i dalje pevaju te pesme" Čović zagrmeo kao nikada pre: Osuo…
Kurir pre 8 sati
Prvi čovek KSS i bivši predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, gostovao je u podkastu " Ozbiljno neozbiljni" gde je pričao o brojnim zanimljivim temama. Otvorio je Čović dušu i o odnosu sa Partizanom, Željkom Obradovićem, Zoranom Savićem... - Mi smo… »
"Potez sa Teodosićem je sramota Zvezde": Nebojša Čović kritikuje crveno-bele i Sašu Obradovića
Mondo pre 9 sati
Predsednik košarkaškog saveza Srbije i bivši prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović pričao je o rezultatima tima. Spominjao je budžete i razliku u budžetima u periodu kada je on bio na čelu kluba i šta je primetio. "Koji su rezultati kluba? Ove godine… »
"To je sramota! Zvezda je jedinstven klub..." Nebojša Čović digao glas: Spomenuo Teodosića, Sašu Obradovića, derbi, sudije…
Kurir pre 9 sati
Prvi čovek KSS i bivši predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, gostovao je u podkastu " Ozbiljno neozbiljni" gde je pričao o brojnim zanimljivim temama. Za početak, osvrnuo se na aktuelnu situaciju u KK Crvena zvezda. "Koji su rezultati kluba? Ove… »
"Uz podršku Željka Obradovića su mi to pevali": Nebojša Čović udario na Partizan i Zorana Savića
Mondo pre 11 sati
Nebojša Čović otišao je iz Crvene zvezde i preuzeo Košarkaški savez Srbije. Sada je pričao otvoreno o svim tim dešavanjima, o Partizanu, Željku Obradoviću, Zoranu Saviću, uvredama. Njegove reči će svakako da odjeknu u javnosti. "Mi smo dogovorili kako… »
Vesti dana »
Pakistan nudi zaraćenim stranama dvonedeljno primirje za nastavak pregovora
Serbian News Media pre 17 minutajoš 36 povezanih
Obradović hvalio Dobrića, objasnio zašto Motijejunas ne igra i govorio o zajedništvu u finišu sezone
Sportske.net pre 16 minutajoš 41 povezana
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
Iranci formirali "ljudske lance" na mostovima širom zemlje: Razvili zastave pored meta izraelskih aviona (video)
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih