Povezane vesti

"Andrija Bajić i ja smo u braku 15 godina" Mala Cana otkrila nove detalje ljubavi sa 41 godinu starijim pevačem: Čovek se…

"Andrija Bajić i ja smo u braku 15 godina" Mala Cana otkrila nove detalje ljubavi sa 41 godinu starijim pevačem: Čovek se…

Kurir pre 3 sata
Andrija Bajić, legendarni pevač koji je stekao slavu na prostoru bivše Jugoslavije sa bratom Tomislavom kao duo Braća Bajić, uživa u braku sa 41 godinom mlađom koleginicom Malom Canom. Nakon što je Kurir objavio da njih dvoje vežu snažne emocije… »
"Mi smo 15 godina u braku" Najstariji srpski pevač (88) uživa sa 41 godinu mlađom pevačicom, sad izneli istinu o njihovom…

"Mi smo 15 godina u braku" Najstariji srpski pevač (88) uživa sa 41 godinu mlađom pevačicom, sad izneli istinu o njihovom…

Blic pre 4 sati
Veza je započela nakon zajedničkog profesionalnog rada i saradnje u Udruženju estradnih umetnika i izvođača Srbije. Andrija naglašava da poštuje svoju suprugu i da im je mir i sloga u kući najvažnija vrednost. Pevač Andrija Bajić (88), koji se proslavio… »
"Andrija Bajić i ja smo 15 godina u braku": Mala Cana iznela detalje odnosa sa 41 godinu starijim kolegom

"Andrija Bajić i ja smo 15 godina u braku": Mala Cana iznela detalje odnosa sa 41 godinu starijim kolegom

Mondo pre 5 sati
Andrija Bajić, legendarni pevač koji je stekao slavu na prostoru bivše Jugoslavije sa bratom Tomislavom kao duo Braća Bajić, uživa u braku sa 41 godinom mlađom koleginicomMalom Canom. Njih dvoje vežu snažne emocije, pevačica je otkrila nove detalje iz… »

Vesti dana »