Повезане вести

"Андрија Бајић и ја смо у браку 15 година" Мала Цана открила нове детаље љубави са 41 годину старијим певачем: Човек се…

"Андрија Бајић и ја смо у браку 15 година" Мала Цана открила нове детаље љубави са 41 годину старијим певачем: Човек се…

Курир 07.04.2026
Андрија Бајић, легендарни певач који је стекао славу на простору бивше Југославије са братом Томиславом као дуо Браћа Бајић, ужива у браку са 41 годином млађом колегиницом Малом Цаном. Након што је Курир објавио да њих двоје… »
"Ми смо 15 година у браку" Најстарији српски певач (88) ужива са 41 годину млађом певачицом, сад изнели истину о њиховом…

"Ми смо 15 година у браку" Најстарији српски певач (88) ужива са 41 годину млађом певачицом, сад изнели истину о њиховом…

Блиц 07.04.2026
Веза је започела након заједничког професионалног рада и сарадње у Удружењу естрадних уметника и извођача Србије. Андрија наглашава да поштује своју супругу и да им је мир и слога у кући најважнија вредност. Певач Андрија Бајић… »
"Андрија Бајић и ја смо 15 година у браку": Мала Цана изнела детаље односа са 41 годину старијим колегом

"Андрија Бајић и ја смо 15 година у браку": Мала Цана изнела детаље односа са 41 годину старијим колегом

Мондо 07.04.2026
Андрија Бајић, легендарни певач који је стекао славу на простору бивше Југославије са братом Томиславом као дуо Браћа Бајић, ужива у браку са 41 годином млађом колегиницомМалом Цаном. Њих двоје вежу снажне емоције, певачица је… »

Вести дана »