Povezane vesti
"Njena majka se bavi vradžbinama" Šok intervju pevačice o estradi, rešila o svemu da progovori: Svašta mi se desilo, imala sam…
Kurir pre 17 sati
Pevačica Sara Reljić koja se proslavila kroz rijaliti program “ Zadruga“, jedna je od najtraženijih pevačica, a dok joj je rijaliti bio odskočna daska, danas je jedna od najtraženijih na romskim veseljima. Sara je prošla kroz težak životni period o kom… »
"Njena majka se bavi vradžbinama", pevačica o estradi i teškom periodu: "Bila sam na ivici, Bog me je sačuvao"
Telegraf pre 19 sati
Pevačica Sara Reljić, poznata po učešću u rijaliti programu "Zadruga", otkrila je kako je prevazišla težak period i kako vera igra ključnu ulogu u njenom životu. - Život mi se skroz okrenuo i nemam nikakvih problema. Svašta mi se nešto dešavalo, a 2024… »
(Video) "Majka jedne pevačice bavi se vradžbinama" Sara Reljić otvoreno o estradi, novom partneru i rijalitiju: "Da nije vere…
Blic pre 21 sat
Govori da su muzička takmičenja postala poput rijalitija i ističe manjak raznovrsnosti pesama Prisetila se pomoći koju je imala na početku karijere Pevačica Sara Reljić koja se proslavila kroz rijaliti program “Zadruga“, jedna je od najtraženijih… »
Vesti dana »
Tramp najavio carine od 50 odsto za zemlje koje snabdevaju Iran oružjem
Pravo u centar pre 38 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: sunčano danas, promenljivo sutra sa mrazem i padom temperature
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran i SAD postigli dogovor o uslovnom dvonedeljnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza (FOTO)
Insajder pre 3 minutajoš 169 povezanih