Povezane vesti
Niš, moj grad: Gradska vlast ponovo povećava cenu grejanja- teret krize prebačen na građane!
Jug press pre 23 sata
NIŠ Građani Niša ponovo se suočavaju sa povećanjem cene grejanja, ovog puta za 6,38%. Odluka Gradske toplane, koju je usvojilo Gradsko veće, znači da će od aprilskih računa domaćinstva plaćati skuplje grejanje, iako su poskupljenja sprovedena već dva… »
„Niš moj grad“ o poskupljenju grejanja: Uvesti olakšice za penzionere i nezaposlene
Južne vesti pre 1 dan
Nakon što je Gradsko veće usvojilo predlog Toplane da grejanje u Nišu poskupi za 6,38%, iz koalicije “Niš, moj grad” predlažu olakšice prilikom plaćanja računa za penzionere, nezaposlene i porodice sa niskim primanjima. Iz te koalicije traže da se uvedu… »
Vesti dana »
Zašto se onda vodio ovaj rat? Iran proglasio pobedu nad SAD, Vašington pristao i na prestanak rata u Libanu “Amerikanci već posle 10 dana shvatili da ne mogu pobediti“
Dnevnik pre 2 satajoš 57 povezanih
Dirljiv oproštaj Divca od Vujoševića: "Prvi si pravio igrače za NBA, bez tebe ne bih ušao u Kuću slavnih"
Mondo pre 19 minutajoš 159 povezanih
Nikad viđena fotografija Duška Vujoševića, a uz nju i najemotivniji tekst njegovog profesora
Telegraf pre 30 minutajoš 94 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 44 povezane
Pobedom protiv Radničkog Novosađani završili osnovni deo prvenstva: Voša sa druge pozicije u plej-of
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane