Povezane vesti
Drug ju je napastvovao, njena majka sve znala i ćutala! Bolna ispovest poznate Srpkinje: "Htela sam da..." Onda dobila 2…
Kurir 07.04.2026
Zorana Šulc, srpska književnica, ne krije da je imala život pun izazova i preokreta. Ono što joj se dogodilo, i danas se pamti. Njena najveća trauma je bila kada ju je napastvao drug dok je još bila tinejdžerka. Nakon traume koja ju je snašla, Zorana je… »
"Silovali su me školski drugari, a majka je sve znala": Ispovest poznate Srpkinje ledi krv u žilama
Mondo 07.04.2026
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila da ju je silovao drug dok je bila tinedžerka. Govoreći o odrastanju prisetila se i bolne traume iz tinejdžerskog perioda… »
"Drug me je silovao, majka se pravila da ne zna" Nakon jezivog događaja pobegla iz Srbije, godinama o svemu ćutala…
Blic 07.04.2026
Godinama kasnije, Zorana je na svoj rođendan doživela dva moždana udara i ostala sa oduzetom levom stranom tela. Zorana je uvek strahovala za bezbednost svojih ćerki, plašeći se da im se nešto slično ne dogodi. Srpska književnica Zorana Šulc imala je… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
VIDEO Bugarska pobednica Evrovizije: Dara ubedljivo trijumfovala sa pesmom "Bangaranga"
Radio 021 pre 56 minutajoš 10 povezanih
Predsednik Vučić danas i sutra u poseti Azerbejdžanu, učestvuje na Svetskom urbanom forumu
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Pobednik 70. Evrovizije je BUGARSKA! SRBIJA ZAVRŠILA NA 17. MESTU! Izrael IZVIŽDAN!
Svet & Skandal pre 4 satijoš 2 povezane
Jesenji dan pred nama, pre podne i obilne padavine, a evo gde će padati sneg: Temperatura do 16°C
Telegraf pre 55 minutajoš 3 povezane