Povezane vesti

Drug ju je napastvovao, njena majka sve znala i ćutala! Bolna ispovest poznate Srpkinje: "Htela sam da..." Onda dobila 2…

Drug ju je napastvovao, njena majka sve znala i ćutala! Bolna ispovest poznate Srpkinje: "Htela sam da..." Onda dobila 2…

Kurir pre 1 dan
Zorana Šulc, srpska književnica, ne krije da je imala život pun izazova i preokreta. Ono što joj se dogodilo, i danas se pamti. Njena najveća trauma je bila kada ju je napastvao drug dok je još bila tinejdžerka. Nakon traume koja ju je snašla, Zorana je… »
"Silovali su me školski drugari, a majka je sve znala": Ispovest poznate Srpkinje ledi krv u žilama

"Silovali su me školski drugari, a majka je sve znala": Ispovest poznate Srpkinje ledi krv u žilama

Mondo pre 16 sati
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila da ju je silovao drug dok je bila tinedžerka. Govoreći o odrastanju prisetila se i bolne traume iz tinejdžerskog perioda… »
"Drug me je silovao, majka se pravila da ne zna" Nakon jezivog događaja pobegla iz Srbije, godinama o svemu ćutala…

"Drug me je silovao, majka se pravila da ne zna" Nakon jezivog događaja pobegla iz Srbije, godinama o svemu ćutala…

Blic pre 17 sati
Godinama kasnije, Zorana je na svoj rođendan doživela dva moždana udara i ostala sa oduzetom levom stranom tela. Zorana je uvek strahovala za bezbednost svojih ćerki, plašeći se da im se nešto slično ne dogodi. Srpska književnica Zorana Šulc imala je… »

Vesti dana »