Povezane vesti
"Priznala je da je bila intimna sa Kristijanom", Asmin raskrinkao Staniju, ona pobesnela: "Ljigo jedna..."
Telegraf pre 8 sati
Otkako je Stanija Dobrojević ušla u Elitu ne smiruju se strasti. Starleta je vojim dolaskom pomrsila konce, a na površinu su sada počele da izlaze neke manje poznate informacije. Kristijan Golubović je ranije izneo tvrdnu da je bio intiman sa Stanijom u… »
"Priznala mi je da je bila intimna sa Kristijanom Golubovićem" Asmin otkrio Stanijine laži, ona pobesnela: Ljigavštino, to je…
Kurir pre 8 sati
Kristijan Golubović svojevremeno je tvrdio da je bio intiman sa Stanijom Dobrojević, nakon čega se ona oglasila i rekla da su to laži koje će dokazati na sudu. Međutim, sada je došlo do preokreta kada je Asmin Durdžić u Eliti 9 otkrio da mu je Stanija… »
"Priznala mi je da je bila intimna sa Kristijanom Golubovićem" Asmin otkrio Stanijine laži, ona pobesnela: "Ljigo jedna, ja…
Blic pre 9 sati
Stanija je Asminu zamerila što je njihovu privatnu informaciju izložio javnosti, ali nije porekla da je bila sa Kristijanom Kristijan je u intervjuu otkrio dodatne detalje o njihovom odnosu i razlozima za raskid, naglašavajući da joj nije bio emotivno… »
"Ljigo jedna, ja sam ti se poverila, što to iznosiš": Stanija zapenila, Asmin otkrio njene laži o Kristijanu
Mondo pre 8 sati
O odnosu Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević priča se godinama unazad, a iako je on nedavno na poligrafu izneo da je bio intiman sa nekadašnjom cimerkom na "Farmi", starleta je istakla da su to laži koje će dokazati na sudu. Međutim, sada je došlo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: hladna jutra i promenljivo vreme sa mrazem do Uskrsa
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 40 povezanih
Napadi na Bliskom istoku uprkos primirju: Iran traži potvrdu Saveta bezbednosti ujedinjenih nacija
Vesti online pre 10 minutajoš 168 povezanih