Povezane vesti
IZMEĐU BOLA I LJUBAVI: Nina Đogani o paklu vršnjačkog nasilja i dečku koji je bio u zatvoru – „Sve me je to ojačalo!“…
Svet & Skandal pre 8 sati
Nina Đogani govorila je o vršnjačkom nasilju koje je trpela. Ona kaže da su je u školi maltretirali samo zbog toga što je dete poznatih roditelja. Nina kaže da je najgore bilo tokom Zadruge 1, kada je Luna trpela veliku osudu javnosti zbog veze sa… »
"Tukli su me i vređali" Nina Đogani o jezivom nasilju koje je trpela zbog sestre Lune, a evo šta je rekla o dečku bivšem…
Kurir pre 13 sati
Nina Đogani govorila je o vršnjačkom nasilju koje je trpela. Ona kaže da su je u školi maltretirali samo zbog toga što je dete poznatih roditelja. Nina kaže da je najgore bilo tokom Zadruge 1, kada je Luna trpela veliku osudu javnosti zbog veze sa… »
"Tukli su me i vređali" Nina Đogani o jezivom nasilju koje je trpela i o momku koji je bio u zatvoru: "Volimo se, on je super…
Blic pre 21 sat
Ispričala je da su je deca u školi i naselju tukla i vređala, ali je nasilje prestalo po završetku osnovne škole. Komentarisala je i svoju vezu sa dečkom koji je bio u zatvoru, ističući da sada nemaju problema. Nina Đogani govorila je o vršnjačkom… »
Vesti dana »
Tri ključne stvari koje treba pratiti dok na snagu stupa prekid vatre između SAD-a i Irana
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 57 povezanih
Ostoja Mijailović: Duško Vujošević će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu
Insajder pre 25 minutajoš 159 povezanih
Vazdušna masa s Mediterana rešava stvar! Sjajne vesti za Vaskrs. Narednih dana minus i smrzavanje, za najradosniji praznik sunčano i toplije.
Dnevnik pre 2 satajoš 44 povezane
Pobedom protiv Radničkog Novosađani završili osnovni deo prvenstva: Voša sa druge pozicije u plej-of
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane