Povezane vesti
(Video) Prvo pojavljivanje Ace Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: "Plakao sam, beba je otvorila oči kad je čula moj…
Blic pre 1 sat
Bio je veoma srećan i zahvalio se medijima na lepim željama, ističući da su mama i beba dobro. Opisao je trenutak kada je saznao da će postati otac kao najlepši u životu, pun emocija i sreće. Harmonikaš Aca Sofronijević se prvi put pojavio u javnosti… »
Aca Sofronijević prvi put o ćerkici i porođaju: Na ivici suza otkrio detalje, zvaće pola estrade na slavlje
Mondo pre 1 sat
Naš poznati harmonikaš, Aca Sofronijević, juče je postao otac. Supruga istaknutog umetnika i virtrouza na harmonici, Kosana, na svet je donela zdravu devojčicu, a nakon porođaja i mama i beba se osećaju odlično. Sada smo prvi put imali prilike da… »
"Kosana je zmaj žena" Prvo pojavljivanje Aleksandra Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: Plakao sam celi dan od sreće
Kurir pre 53 minuta
Virtuoz na harmonici Aleksandar Sofronijević postao je otac devojčice Tare. Njegova supruga Kosana porodila se na Blagovesti, a Sofronijević je pojavio pred medijima povodom prvog solističkog koncerta Milančeta Radosavljevića. Muzičar je otkrio da se… »
"Ceo dan sam plakao!" Aca Sofronijević se oglasio nakon što je postao otac, otkrio kako su ćerka i žena.
Telegraf pre 48 minuta
Harmonikaš Aca Sofronijević se prvi put pojavio u javnosti nakon što je juče postao otac. On i njegova supruga Kosana su dobili ćerku kojoj su dali ime Tara, a muzičar je otkrio da se raznežio kada je prvi put video ugledao naslednicu. Aca Sofronijević… »
"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku: "Moja žena je heroj"…
Blic pre 7 sati
Ime Tara ima više značenja: na sanskrtu znači 'zvezda', a u našem regionu vezuje se za reku i planinu, simbolizujući lepotu i snagu. Sofronijević je opisao njihovu gala svadbu u Beogradu kao veoma emotivnu, posebno ističući trenutke preuzimanja mlade i… »
"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku
Kurir pre 6 sati
Aleksandar Sofronijević postao je tata Blagovesti. Njegova supruga Kosana na svet je donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Tara. - Danas, na Blagovesti, stigla nam je najlepša vest koju život može da podari. Postali smo roditelji jedne… »
"Pamtiću njen prvi osmeh" Muzičar se obratio emotivnim rečima pošto je postao otac: "Moja žena je heroj"
Telegraf pre 6 sati
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević oglasio se emotivnim rečima nakon što su on i njegova supruga Kosana dobili su devojčicu. Par je dobio dete na veliki hriščanski praznik - Blagovesti, što za ponosne roditelje koji su verujući ima poseban značaj… »
Vesti dana »
(Foto) Vens iz Budimpešte: Mislili smo da će biti najlakše, ali rat u Ukrajini je najteži koji treba rešiti
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 29 povezanih
Vujošević izgradio Bogdana Bogdanovića, o njemu govorio kako nije ni o jednom igraču: Zbog ovoga je njihov odnos mnogo veći od odnosa igrača i trenera
Nova pre 1 satjoš 89 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: sunčano danas, promenljivo sutra sa mrazem i padom temperature
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 36 povezanih
Tramp: Kontrola Ormuza da bude zajednički poduhvat sa Iranom, pregovori počinju u petak
Sputnik pre 33 minutajoš 169 povezanih