Povezane vesti

(Video) Prvo pojavljivanje Ace Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: "Plakao sam, beba je otvorila oči kad je čula moj…

(Video) Prvo pojavljivanje Ace Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: "Plakao sam, beba je otvorila oči kad je čula moj…

Blic pre 1 sat
Bio je veoma srećan i zahvalio se medijima na lepim željama, ističući da su mama i beba dobro. Opisao je trenutak kada je saznao da će postati otac kao najlepši u životu, pun emocija i sreće. Harmonikaš Aca Sofronijević se prvi put pojavio u javnosti… »
Aca Sofronijević prvi put o ćerkici i porođaju: Na ivici suza otkrio detalje, zvaće pola estrade na slavlje

Aca Sofronijević prvi put o ćerkici i porođaju: Na ivici suza otkrio detalje, zvaće pola estrade na slavlje

Mondo pre 1 sat
Naš poznati harmonikaš, Aca Sofronijević, juče je postao otac. Supruga istaknutog umetnika i virtrouza na harmonici, Kosana, na svet je donela zdravu devojčicu, a nakon porođaja i mama i beba se osećaju odlično. Sada smo prvi put imali prilike da… »
"Kosana je zmaj žena" Prvo pojavljivanje Aleksandra Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: Plakao sam celi dan od sreće

"Kosana je zmaj žena" Prvo pojavljivanje Aleksandra Sofronijevića nakon što je dobio ćerku: Plakao sam celi dan od sreće

Kurir pre 53 minuta
Virtuoz na harmonici Aleksandar Sofronijević postao je otac devojčice Tare. Njegova supruga Kosana porodila se na Blagovesti, a Sofronijević je pojavio pred medijima povodom prvog solističkog koncerta Milančeta Radosavljevića. Muzičar je otkrio da se… »
"Ceo dan sam plakao!" Aca Sofronijević se oglasio nakon što je postao otac, otkrio kako su ćerka i žena.

"Ceo dan sam plakao!" Aca Sofronijević se oglasio nakon što je postao otac, otkrio kako su ćerka i žena.

Telegraf pre 48 minuta
Harmonikaš Aca Sofronijević se prvi put pojavio u javnosti nakon što je juče postao otac. On i njegova supruga Kosana su dobili ćerku kojoj su dali ime Tara, a muzičar je otkrio da se raznežio kada je prvi put video ugledao naslednicu. Aca Sofronijević… »
"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku: "Moja žena je heroj"…

"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku: "Moja žena je heroj"…

Blic pre 7 sati
Ime Tara ima više značenja: na sanskrtu znači 'zvezda', a u našem regionu vezuje se za reku i planinu, simbolizujući lepotu i snagu. Sofronijević je opisao njihovu gala svadbu u Beogradu kao veoma emotivnu, posebno ističući trenutke preuzimanja mlade i… »
"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku

"Zauvek ću pamtiti njen prvi osmeh" Aca Sofronijević se oglasio emotivnim rečima nakon što je dobio ćerku

Kurir pre 6 sati
Aleksandar Sofronijević postao je tata Blagovesti. Njegova supruga Kosana na svet je donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Tara. - Danas, na Blagovesti, stigla nam je najlepša vest koju život može da podari. Postali smo roditelji jedne… »
"Pamtiću njen prvi osmeh" Muzičar se obratio emotivnim rečima pošto je postao otac: "Moja žena je heroj"

"Pamtiću njen prvi osmeh" Muzičar se obratio emotivnim rečima pošto je postao otac: "Moja žena je heroj"

Telegraf pre 6 sati
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević oglasio se emotivnim rečima nakon što su on i njegova supruga Kosana dobili su devojčicu. Par je dobio dete na veliki hriščanski praznik - Blagovesti, što za ponosne roditelje koji su verujući ima poseban značaj… »

Vesti dana »