Povezane vesti
Aterballetto za kraj! Poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre
Nedeljnik pre 30 dana
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa pravim spektaklom. „Noć Morikonea“ potpisuje španski koreograf Markos Morau. režija… »
"Noć Morikonea" zatvara Beogradski festival igre
Euronews pre 30 dana
"Noć Morikonea", poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre u izvođenju italijanske trupe Aterballetto, biće odigrana večeras u Srpskom narodnom pozorištu. Komad potpisuje španski koreograf Markos Morau, koji je inspiraciju za predstavu pronašao… »
"Poslednja poruka bila je - ja sam mrtav - ali njegova muzika ne umire": "Noć Morikonea" za kraj BFI
Nova pre 30 dana
Poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre u izvođenju slavne italijanske trupe Aterballetto biće odigrana večeras u Srpskom narodnom pozorištu. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta sa spektaklom… »
Poslednja noć Beogradskog festivala igre: "Ova predstava je moj naklon, počast lepoti koju je Morikone dao svetu"
Blic pre 30 dana
Aterballetto iz Ređo Emilije večeras nastupa na zatvaranju 23. Beogradskog festivala igre u Novom Sadu sa predstavom 'Noć Morikonea'. Koreograf Markos Morau predstavu je inspirisao muzikom Ennia Morikonea, ističući da umetnici žive kroz svoju umetnost… »
Aterballetto za kraj 23. BFI
Danas pre 30 dana
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa pravim spektaklom. „Noć Morikonea“ potpisuje španski koreograf Markos Morau. O samoj… »
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre
Kurir pre 30 dana
O samoj predstavi i inspiraciji koju je pronašao u muzici Enia Morikonea, on kaže: „Ja, Enio Morikone, mrtav sam“, napisao je kompozitor pre nego što se oprostio od publike. Ipak, njegova muzika ne umire. Kada nas umetnici napuste, oni ne odlaze, jer… »
„Aterbaleto” zatvara Beogradski festival igre
Politika pre 30 dana
Predstava „Noć Morikonea” biće izvedena na sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Predstavom „Noć Morikonea” italijanske trupe „Aterbaleto”, koju je potpisao Markos Morau, jedan od najzanimljivijih mladih koreografa na savremenoj sceni, biće… »
Vesti dana »
Zelenski naredio ukrajinskoj vojsci da ne napadne vojnu paradu sutra u Moskvi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Novak Đoković o povredi posle poraza od Prižmića: „To je neka nova realnost sa kojom moram da se nosim“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Aleksandra (22) ubio dužnik! Otkriveni detalji ubistva u Kruševcu - našli se na ulici, usledio je horor
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih