Povezane vesti
Aterballetto za kraj! Poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre
Nedeljnik pre 1 dan
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa pravim spektaklom. „Noć Morikonea“ potpisuje španski koreograf Markos Morau. režija… »
"Noć Morikonea" zatvara Beogradski festival igre
Euronews pre 1 dan
"Noć Morikonea", poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre u izvođenju italijanske trupe Aterballetto, biće odigrana večeras u Srpskom narodnom pozorištu. Komad potpisuje španski koreograf Markos Morau, koji je inspiraciju za predstavu pronašao… »
"Poslednja poruka bila je - ja sam mrtav - ali njegova muzika ne umire": "Noć Morikonea" za kraj BFI
Nova pre 1 dan
Poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre u izvođenju slavne italijanske trupe Aterballetto biće odigrana večeras u Srpskom narodnom pozorištu. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta sa spektaklom… »
Poslednja noć Beogradskog festivala igre: "Ova predstava je moj naklon, počast lepoti koju je Morikone dao svetu"
Blic pre 1 dan
Aterballetto iz Ređo Emilije večeras nastupa na zatvaranju 23. Beogradskog festivala igre u Novom Sadu sa predstavom 'Noć Morikonea'. Koreograf Markos Morau predstavu je inspirisao muzikom Ennia Morikonea, ističući da umetnici žive kroz svoju umetnost… »
Aterballetto za kraj 23. BFI
Danas pre 1 dan
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre. Čuveni Aterballetto iz Ređo Emilije nastupa na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa pravim spektaklom. „Noć Morikonea“ potpisuje španski koreograf Markos Morau. O samoj… »
Večeras je poslednja predstava 23. Beogradskog festivala igre
Kurir pre 1 dan
O samoj predstavi i inspiraciji koju je pronašao u muzici Enia Morikonea, on kaže: „Ja, Enio Morikone, mrtav sam“, napisao je kompozitor pre nego što se oprostio od publike. Ipak, njegova muzika ne umire. Kada nas umetnici napuste, oni ne odlaze, jer… »
„Aterbaleto” zatvara Beogradski festival igre
Politika pre 1 dan
Predstava „Noć Morikonea” biće izvedena na sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Predstavom „Noć Morikonea” italijanske trupe „Aterbaleto”, koju je potpisao Markos Morau, jedan od najzanimljivijih mladih koreografa na savremenoj sceni, biće… »
Vesti dana »
Ambasadori u UN: Srbija da privede pravdi odgovorne za Banjsku i Milana Radoičića
Nova pre 28 minutajoš 36 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Koliko je gorivo poskupelo u Srbiji od početka rata u Iranu, a koliko u drugim zemljama
Vreme pre 4 satijoš 36 povezanih
Tokom predstojećih praznika: Besplatan parking u Novom Sadu
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih