Povezane vesti

Kad će 'menjaža': Sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu - sve što treba da znate

Kad će 'menjaža': Sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu - sve što treba da znate

BBC News pre 1 dan
Jedna od omiljenih aktivnosti ljubiteljima fudbala pred svako Svetsko prvenstvo malo kasni, ali stiže - i biće prilično skupa. Jedna od najvrednijih stvari koje brat i ja posedujemo su svih pet popunjenih albuma za Svetska prvenstva od 2006. godine -… »
Kad će ‘menjaža’: Sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu – sve što treba da znate

Kad će ‘menjaža’: Sličice za Svetsko prvenstvo u fudbalu – sve što treba da znate

Danas pre 1 dan
Jedna od najvrednijih stvari koje brat i ja posedujemo su svih pet popunjenih albuma za Svetska prvenstva od 2006. godine – Nemačka, Južna Afrika, Brazil, Rusija, Katar. Ne znam šta mi je bilo te 2002, kada su prvenstvo ugostili Japan i Južna Koreja, pa… »

Radio 021 pre 1 dan
Jedna od omiljenih aktivnosti ljubiteljima fudbala pred svako Svetsko prvenstvo malo kasni, ali stiže - i biće prilično skupa. Reuters Sličice za Svetsko prvenstvo 2014. godine Jedna od najvrednijih stvari koje brat i ja posedujemo su svih pet popunjenih… »

Južne vesti pre 1 dan
Reuters Sličice za Svetsko prvenstvo 2014. godine Jedna od najvrednijih stvari koje brat i ja posedujemo su svih pet popunjenih albuma za Svetska prvenstva od 2006. godine – Nemačka, Južna Afrika, Brazil, Rusija, Katar. Ne znam šta mi je bilo te 2002… »

NIN pre 1 dan
Jedna od najvrednijih stvari koje brat i ja posedujemo su svih pet popunjenih albuma za Svetska prvenstva od 2006. godine - Nemačka, Južna Afrika, Brazil, Rusija, Katar. Ne znam šta mi je bilo te 2002, kada su prvenstvo ugostili Japan i Južna Koreja, pa… »

Vesti dana »