Povezane vesti
"Izgubila sam majku, a ona ćerku" Bolna životna priča Vesne Zmijanac koju su roditelji ostavili kada je krenula u školu…
Blic 08.04.2026
Vesna Zmijanac je imala tešku porodičnu priču i komplikovan odnos sa pokojnom majkom Kovinom. Njihov odnos kasnije je bio ispunjen uzajamnim optuživanjima i neprihvatanjem različitosti. Iako je život pevačice Vesne Zmijanac decenijama pod lupom javnosti… »
"Izgubila sam majku, a ona ćerku!“ Vesna Zmijanac o najbolnijoj rani iz detinjstva: Ostavila me kad sam krenula u školu!
Kurir 08.04.2026
Iako je život pevačice Vesne Zmijanac decenijama pod budnim okom javnosti, malo ko zna potresne detalje njene bolne porodične priče i teškog odnosa sa pokojnom majkom. Iza blistave karijere i velikih hitova krije se sudbina ispunjena tugom, odricanjem i… »
Vesti dana »
Poskupeo benzin: Ovo su nove cene goriva u Srbiji do sledećeg petka
Nedeljnik pre 4 satijoš 34 povezane
Lažno se predstavljao kao policajac, pretresao strane državljane i uzimao im novac
Radio 021 pre 25 minutajoš 38 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
ANEM: U prvoj polovini godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Nova pre 50 minutajoš 16 povezanih
Ovo je trenutno najteži toplotni talas koji je pogodio Evropu, ali najgore tek dolazi: Naučnici otkrili šta se promenilo
Nova pre 5 satijoš 44 povezane