Povezane vesti
Kristijan Golubović progovorio o pretnjama Duška Tošića: Brutalno mu odbrusio zbog neprijatnog pitanja
Mondo pre 23 sata
Kontroverzni učesnik rijalitija Kristijan Golubović pojavio se sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je bez zadrške govorio o navodnom sukobu sa fudbalerom Duškom Tošićem, bivšim suprugom Jelene Karleuše. On je tom prilikom negirao tvrdnje da mu je… »
Duško Tošić zvao Kristijana zbog Karleuše?! Golubović izneo šok detalje razgovora: "Pitao me je da li sam..."
Telegraf pre 24 sata
Kontroverzni rijaliti učesnik i bivši kriminalac, Kristijan Golubović, gostovao je sinoć u "Amidži šou", gde je govorio o navodnom sukobu sa bivšim mužem Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tošićem. Golubović je demantovao priče da mu je Tošić pretio… »
„Ne pričam s tobom o tome!“ Kristijan Golubović brutalno odbrusio Dušku Tošiću zbog Jelene Karleuše - Nikada više...
Kurir pre 1 dan
Kontroverzni rijaliti učesnik Kristijan Golubović gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je otvoreno govorio o navodnom sukobu sa bivšim mužem Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tosicem. Golubović je demantovao priče da mu je Tošić pretio… »
Vesti dana »
7 zaposlenih u NIS-u uhapšeno zbog pronevere: Pod sumnjom da su gorivo iz cisterne za avione pretakali u kombi
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih
Iran najavio dolazak delegacije u Islamabad na pregovore sa SAD, pa - obrisao objavu
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Od danas otvorena sveta mesta u Starom gradu u Jerusalimu, posle postignutog primirja
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana