Povezane vesti

Kristijan Golubović progovorio o pretnjama Duška Tošića: Brutalno mu odbrusio zbog neprijatnog pitanja

Kristijan Golubović progovorio o pretnjama Duška Tošića: Brutalno mu odbrusio zbog neprijatnog pitanja

Mondo pre 23 sata
Kontroverzni učesnik rijalitija Kristijan Golubović pojavio se sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je bez zadrške govorio o navodnom sukobu sa fudbalerom Duškom Tošićem, bivšim suprugom Jelene Karleuše. On je tom prilikom negirao tvrdnje da mu je… »
Duško Tošić zvao Kristijana zbog Karleuše?! Golubović izneo šok detalje razgovora: "Pitao me je da li sam..."

Duško Tošić zvao Kristijana zbog Karleuše?! Golubović izneo šok detalje razgovora: "Pitao me je da li sam..."

Telegraf pre 24 sata
Kontroverzni rijaliti učesnik i bivši kriminalac, Kristijan Golubović, gostovao je sinoć u "Amidži šou", gde je govorio o navodnom sukobu sa bivšim mužem Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tošićem. Golubović je demantovao priče da mu je Tošić pretio… »
„Ne pričam s tobom o tome!“ Kristijan Golubović brutalno odbrusio Dušku Tošiću zbog Jelene Karleuše - Nikada više...

„Ne pričam s tobom o tome!“ Kristijan Golubović brutalno odbrusio Dušku Tošiću zbog Jelene Karleuše - Nikada više...

Kurir pre 1 dan
Kontroverzni rijaliti učesnik Kristijan Golubović gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je otvoreno govorio o navodnom sukobu sa bivšim mužem Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tosicem. Golubović je demantovao priče da mu je Tošić pretio… »

Vesti dana »