Povezane vesti

Nataša Kojić Taša osvojila prestižno priznanje u Londonu: Keba ponosan - "Iznenadila me zlatnim odličjem oko vrata" (foto)

Nataša Kojić Taša osvojila prestižno priznanje u Londonu: Keba ponosan - "Iznenadila me zlatnim odličjem oko vrata" (foto)

Večernje novosti pre 17 sati
KANTAUTORKA Nataša Kojić Taša, koja profesionalno deluje između Los Anđelesa i Evrope, osvojila je Zlatnu nagradu za originalnu numeru "Nebo" u kategoriji filmske i gejming muzike na World Grand Prix International Music Contest 2026, međunarodnom… »
Nataša Kojić osvojila nagradu u Londonu. Keba puca od ponosa: "Ovo je potvrda njenog talenta"

Nataša Kojić osvojila nagradu u Londonu. Keba puca od ponosa: "Ovo je potvrda njenog talenta"

Blic pre 20 sati
Numera 'Nebo' premijerno je uživo izvedena na koncertu njenog oca, Dragana Kojića Kebe, u MTS dvorani. Nagrada je dodeljena u kategoriji filmske i gejming muzike, a inspiraciju za kompoziciju pronašla je u vezi Srbije i Amerike. Nataša Kojić, koja svoju… »
Nataša Kojić osvojila prestižno priznanje u Londonu! Tata Keba puca od ponosa: Iznenadila me zlatnim odličjem oko vrata

Nataša Kojić osvojila prestižno priznanje u Londonu! Tata Keba puca od ponosa: Iznenadila me zlatnim odličjem oko vrata

Kurir pre 21 sat
Nataša Kojić, koja profesionalno deluje između Los Anđelesa i Evrope, osvojila je Zlatnu nagradu za originalni saundtrak "Nebo" u kategoriji filmske i gejming muzike (Film/Game Music) na World Grand Prix International Music Contest 2026, međunarodnom… »

Vesti dana »