Povezane vesti

Milanče Radosavljević postao internet senzacija! Najavio koncert, karte se rasprodaju rekordnom brzinom: Dobio podršku…

Milanče Radosavljević postao internet senzacija! Najavio koncert, karte se rasprodaju rekordnom brzinom: Dobio podršku…

Kurir pre 10 minuta
Da je miljenik svih generacija publike, legenda narodne muzike Milanče Radosavljević dokazao je ponovo posle šest decenija karijere. Legendarni pevač danas je u Beogradu održao konferenciju za medije gde je najavio koncert 3. jula na Tašmajdanu i objavio… »
Nema društvene mreže, a "zapalio" internet: Milanče Radosavljević dobio podršku najvećih zvezda (foto)

Nema društvene mreže, a "zapalio" internet: Milanče Radosavljević dobio podršku najvećih zvezda (foto)

Večernje novosti pre 30 minuta
DA JE miljenik svih generacija publike, legenda narodne muzike Milanče Radosavljević dokazao je ponovo posle šest decenija karijere. Foto: Novosti Legendarni pevač danas je u Beogradu održao konferenciju za medije gde je najavio koncert 3. jula na… »
Narodna muzika ovo zaslužuje: Milanče Radosavljević posle više od pet decenija karijere zapevaće na "Tašmajdanu" (foto)

Narodna muzika ovo zaslužuje: Milanče Radosavljević posle više od pet decenija karijere zapevaće na "Tašmajdanu" (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
POSLE više od pet decenija trajanja, Milanče Radosavljević konačno će publici dati ono što je odavno priželjkivala, veliki, samostalni koncert u prestonici. Foto: Novosti Na stadionu “Tašmajdan”, 3. jula, pod vedrim nebom, okupiće se generacije koje su… »
Otišlo 500 ulaznica za 10 minuta! Vlada veliko interesovanje za koncert Milanče Radosavljević na Tašu (video)

Otišlo 500 ulaznica za 10 minuta! Vlada veliko interesovanje za koncert Milanče Radosavljević na Tašu (video)

Kurir pre 6 sati
Pevač narodne muzike Milanče Radosavljević posle više od pet decenija bogate i uspešne karijere odlučio je da publici pokloni ono što se dugo čekalo i gotovo priželjkivalo kao dug prema jednoj velikoj karijeri – prvi veliki solistički koncert u Beogradu… »
Pevač posle 50 godina karijere prvi put pravi koncert u Beogradu: "Rođen sam sa neispravnim rukama, tražio sam pomoć od…

Pevač posle 50 godina karijere prvi put pravi koncert u Beogradu: "Rođen sam sa neispravnim rukama, tražio sam pomoć od…

Blic pre 11 sati
Njegov najveći hit, pesma 'Anđelija', nosi posebno lično značenje i postala je prepoznatljiva u celom društvu. Uprkos odbijanju od strane poznatih muzičara, put do uspeha gradio je kroz nastupe po svadbama i kafanama. Legenda narodne muzike, Milanče… »

Vesti dana »