Povezane vesti
Nevladine organizacije: Razrešenje dugogodišnjeg direktora N1, Igora Božića, predstavlja najoštriji udar na uređivačku…
Cenzolovka 08.04.2026
Igor Božić (foto: N1) Uredjivačka politika i izveštavanje N1, od početka emitovanja programa, konstantno je na udaru kritike svih najviših funkcionera, koji su doprineli višestrukim napadima na novinare ove televizije. Izveštavanje N1, do izmena… »
NVO: Razrešenje direktora N1 ukazuje na rizike po nezavisno novinarstvo i integritet medija
Danas 08.04.2026
Nevladine organizacije i medijska udruženja ocenili su danas da razrešenje direktora televizije N1 Igora Božića ukazuje na rizike po nezavisno novinarstvo i integritet medija. „Postoje jake indicije da su najviši državni funkcioneri tražili izmenu… »
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva u Srbiji: Za koliko poskupljuju benzin i dizel?
Insajder pre 15 minutajoš 24 povezane
Spasilačke operacije nastavljene u Nepalu i na Tibetu, 537 stranaca na spisku nestalih
RTS pre 36 minutajoš 25 povezanih
Norveška ima novog kralja! Hakon VIII preuzeo presto posle smrti oca Haralda! Bio je svedok brojnih skandala koji su poslednjih godina uzdrmali krunu! (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 27 povezanih
"Ja ne znam koji fudbal mi igramo!" Partizan raspametio Špance, Čumić sve otkrio
Večernje novosti pre 6 minutajoš 38 povezanih