Povezane vesti

Sandra Rešić dobila 30.000 evra od Miroslava Ilića, pa raskinula s njim? Oglasio se pevač, otkrio istinu

Sandra Rešić dobila 30.000 evra od Miroslava Ilića, pa raskinula s njim? Oglasio se pevač, otkrio istinu

Telegraf pre 15 sati
Sandra Rešić bila je u emotivnoj vezi sa mladim pevačem Miroslavom Ilićem. Ipak, veza je pukla, a kako je ona jednom rekla, rastanak je protekao mirno i bez sukoba. Sandra je za domaće medije pričala o krahu veze. - Istina je da sam raskinula vezu. Nema… »
Ovo je istina o raskidu Miroslava Ilića i Sandre Rešić. Ovako je pevač pričao: "Pozajmio sam joj 30.000 evra"

Ovo je istina o raskidu Miroslava Ilića i Sandre Rešić. Ovako je pevač pričao: "Pozajmio sam joj 30.000 evra"

Blic pre 16 sati
Navela je da je veza završena kompromisom i da je bolje što se nisu eksponirali u javnosti. Miroslav tvrdi da je Sandri pozajmio 30.000 evra za snimanje pesme i da mu taj novac još nije vraćen. Sandra Rešić bila je u emotivnoj vezi sa mladim pevačem… »
Isplivala istina o raskidu Sandre Rešić i Miroslava Ilića: Pevačica sve krila od javnosti, sada je jasno i zašto

Isplivala istina o raskidu Sandre Rešić i Miroslava Ilića: Pevačica sve krila od javnosti, sada je jasno i zašto

Mondo pre 18 sati
Kao bomba je pre dve godine odjeknula vest da je bivša rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić stavila tačku na dugogodišnju emotivnu vezu sa pevačem Miroslavom Ilićem za kog se u javnosti spekulisalo da je bio u braku. Kako se pisalo, ako su odnos… »
Otkrivena istina o raskidu Miroslava Ilića i Sandre Rešić: Pevačica pokušala da sakrije, a on sve priznao: Duguje mi više od…

Otkrivena istina o raskidu Miroslava Ilića i Sandre Rešić: Pevačica pokušala da sakrije, a on sve priznao: Duguje mi više od…

Kurir pre 18 sati
Još pre dve godine je javnost zaintrigirala vest da je rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić raskinula emotivni odnos sa pevačem Miroslavom Ilićem. Podsećamo, za njega se još tada spekulisalo da je u braku. Pisalo se da su ostali u dobrim odnosima… »

Vesti dana »