Povezane vesti
"Albanci me držali zarobljenog u podrumu" Mladenu Mijatoviću nekoliko puta život bio ugrožen: Velika ispovest - iskreno o…
Kurir 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života -… »
Mladena Mijatovića zarobili Albanci: Otkrio najpotresnije detalje iz života i progovorio o otkazu na Pinku
Mondo 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu i progovorio o najstresnijem periodu u životu, a dotakao se i otkaza na Pinku. Mijatović se prisetio i momenata kada je bio životno ugrožen, a prilikom jedne situacije mu je bio… »
(Video) "Bio sam zarobljen, oštećen mi je sluh" Ispovest Mladena Mijatovića o Dei i novoj devojci, ali i otkazima na Pinku…
Blic 08.04.2026
Naglašava važnost podrške porodice i iskrenosti u partnerskim odnosima, a profesionalne stresove prevazilazi bez lekova i noćnih mora. Voli svoj posao, oseća da i dalje ima energiju za teren i ne razmišlja o penziji, dok rad u zdravom kolektivu i… »
Mladen Mijatović progovorio o novoj devojci, pa pomenuo Deu Đurđević: Šokirao o otkazima na Pinku
Telegraf 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter televizije Pink, ogolio je dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života - kada je… »
Vesti dana »
Temperatura pada na 0°C, a očekuju se i pahulje snega: Od ovog datuma ponovo nam se vraća leto
Telegraf pre 6 satijoš 45 povezanih
Nastavak suđenja u predmetu „Generalštab“ 4. novembra, optuženi Aleksandar Ivanović ponovo negirao krivicu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
(VIDEO) Studenti biciklisti stigli u Sombor i Niš, "dočekivali ih" i naprednjaci
N1 Info pre 56 minutajoš 23 povezane
Šta se ovo dešava sa Srbijom? "Olovi" ne mogu da dođu do poena, potrebno im je čudo za četvrtfinale
Nova pre 31 minutajoš 35 povezanih
Američki mediji protiv Trampa! Foks njuz stao uz CNN, velike televizije povukle radikalan potez
Kurir pre 31 minutajoš 20 povezanih