Povezane vesti
Mladena Mijatovića zarobili Albanci: Otkrio najpotresnije detalje iz života i progovorio o otkazu na Pinku
Mondo pre 10 sati
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu i progovorio o najstresnijem periodu u životu, a dotakao se i otkaza na Pinku. Mijatović se prisetio i momenata kada je bio životno ugrožen, a prilikom jedne situacije mu je bio… »
(Video) "Bio sam zarobljen, oštećen mi je sluh" Ispovest Mladena Mijatovića o Dei i novoj devojci, ali i otkazima na Pinku…
Blic pre 14 sati
Naglašava važnost podrške porodice i iskrenosti u partnerskim odnosima, a profesionalne stresove prevazilazi bez lekova i noćnih mora. Voli svoj posao, oseća da i dalje ima energiju za teren i ne razmišlja o penziji, dok rad u zdravom kolektivu i… »
"Albanci su me bili zarobili, oštećen mi je sluh" Velika ispovest Mladena Mijatovića o životu: Iskreno o Dei, novoj devojci i…
Kurir pre 14 sati
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života -… »
Mladen Mijatović progovorio o novoj devojci, pa pomenuo Deu Đurđević: Šokirao o otkazima na Pinku
Telegraf pre 14 sati
Mladen Mijatović novinar i reporter televizije Pink, ogolio je dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života - kada je… »
Vesti dana »
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 34 minutajoš 16 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 24 minutajoš 13 povezanih
Devojka u Mirijevu pala sa visine od 20 metara: S teškim povredama hitno dovezena na VMA i odmah operisana
Nova pre 24 minutajoš 11 povezanih