Повезане вести

"Албанци ме држали заробљеног у подруму" Младену Мијатовићу неколико пута живот био угрожен: Велика исповест - искрено о…

"Албанци ме држали заробљеног у подруму" Младену Мијатовићу неколико пута живот био угрожен: Велика исповест - искрено о…

Курир 08.04.2026
Младен Мијатовић новинар и репортер црне хронике је у интервјуу оголио душу говорећи о најстрашнијим ситуацијама са којима се сусретао на терену, истичући да му је живот у неколико наврата био угрожен, а присетио се и једног од… »
Младена Мијатовића заробили Албанци: Открио најпотресније детаље из живота и проговорио о отказу на Пинку

Младена Мијатовића заробили Албанци: Открио најпотресније детаље из живота и проговорио о отказу на Пинку

Мондо 08.04.2026
Младен Мијатовић новинар и репортер црне хронике је у интервјуу оголио душу и проговорио о најстреснијем периоду у животу, а дотакао се и отказа на Пинку. Мијатовић се присетио и момената када је био животно угрожен, а приликом… »
(Видео) "Био сам заробљен, оштећен ми је слух" Исповест Младена Мијатовића о Деи и новој девојци, али и отказима на Пинку…

(Видео) "Био сам заробљен, оштећен ми је слух" Исповест Младена Мијатовића о Деи и новој девојци, али и отказима на Пинку…

Блиц 08.04.2026
Наглашава важност подршке породице и искрености у партнерским односима, а професионалне стресове превазилази без лекова и ноћних мора. Воли свој посао, осећа да и даље има енергију за терен и не размишља о пензији, док рад у… »
Младен Мијатовић проговорио о новој девојци, па поменуо Деу Ђурђевић: Шокирао о отказима на Пинку

Младен Мијатовић проговорио о новој девојци, па поменуо Деу Ђурђевић: Шокирао о отказима на Пинку

Телеграф 08.04.2026
Младен Мијатовић новинар и репортер телевизије Пинк, оголио је душу говорећи о најстрашнијим ситуацијама са којима се сусретао на терену, истичући да му је живот у неколико наврата био угрожен, а присетио се и једног од најтежих… »

Вести дана »