Povezane vesti
"Albanci me držali zarobljenog u podrumu" Mladenu Mijatoviću nekoliko puta život bio ugrožen: Velika ispovest - iskreno o…
Kurir 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života -… »
Mladena Mijatovića zarobili Albanci: Otkrio najpotresnije detalje iz života i progovorio o otkazu na Pinku
Mondo 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter crne hronike je u intervjuu ogolio dušu i progovorio o najstresnijem periodu u životu, a dotakao se i otkaza na Pinku. Mijatović se prisetio i momenata kada je bio životno ugrožen, a prilikom jedne situacije mu je bio… »
(Video) "Bio sam zarobljen, oštećen mi je sluh" Ispovest Mladena Mijatovića o Dei i novoj devojci, ali i otkazima na Pinku…
Blic 08.04.2026
Naglašava važnost podrške porodice i iskrenosti u partnerskim odnosima, a profesionalne stresove prevazilazi bez lekova i noćnih mora. Voli svoj posao, oseća da i dalje ima energiju za teren i ne razmišlja o penziji, dok rad u zdravom kolektivu i… »
Mladen Mijatović progovorio o novoj devojci, pa pomenuo Deu Đurđević: Šokirao o otkazima na Pinku
Telegraf 08.04.2026
Mladen Mijatović novinar i reporter televizije Pink, ogolio je dušu govoreći o najstrašnijim situacijama sa kojima se susretao na terenu, ističući da mu je život u nekoliko navrata bio ugrožen, a prisetio se i jednog od najtežih perioda života - kada je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 31 povezana
Ovo su muž i žena uhapšeni zbog ubistva baje na Senjaku: Vodili luksuzan život, ona se hvalila sukupocenim satovima i automobilima! Pod lupom cela imovina foto
Kurir pre 7 minutajoš 77 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 8 satijoš 32 povezane
Vozilo ušlo u suprotan smer kod tunela Laz: Hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 19 povezanih
Pitali smo ChatGPT za ishod večitog derbija u ABA ligi Partizan - Crvena zvezda: Ovo je odgovor
Telegraf pre 12 minutajoš 35 povezanih