Povezane vesti

"Prostitutka koja je kaparisana za 4.000 evra": Bukti rat Stanije i Asmina, skandalozne stvari iznete u javnost

"Prostitutka koja je kaparisana za 4.000 evra": Bukti rat Stanije i Asmina, skandalozne stvari iznete u javnost

Mondo pre 10 sati
Bivši partneri, starleta Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, ne prestaju da se javno ponižavaju i iznose u Eliti 9 sav prljav veš iz njihove veze. Danas su se suočili u emisiji uživo, gde su izgovorene brojne stvari, ali i optužbe. "Sve se svelo na to da… »
"Kupio me je za 4.000 evra" Stanija i Asmin u žestokom sukobu izneli sav prljav veš: Pretio joj je, sve se orilo u…

"Kupio me je za 4.000 evra" Stanija i Asmin u žestokom sukobu izneli sav prljav veš: Pretio joj je, sve se orilo u…

Kurir pre 13 sati
Bivši ljubavni par Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević nastavljaju da iznose "prljav veš" iz njihovog odnosa. Nakon Stanijinog ulaska u Elitu 9, suočili su se radio - emisiji "Amnezija" gde je došlo do ozbiljnih nesuglasica. Starleta je iznela da nije… »
"Sad sam prostitutka koju je kupio za 4.000 evra": Žestoke uvrede odzvanjaju Šimanovcima, Asmin se obrušio

"Sad sam prostitutka koju je kupio za 4.000 evra": Žestoke uvrede odzvanjaju Šimanovcima, Asmin se obrušio

Telegraf pre 13 sati
Bivši verenici Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević ne prestaju da iznose "prljav veš" iz svog odnosa. Sada su se suočili u radio - emisiji "Amnezija" gde je došlo do žestokog sukoba. Stanija je rekla da Asmina nije mogla da ostavi jer joj je pretio… »
"Prostitutka sa platforme koja je kupljena za 4.000 evra" Žestoka svađa Asmina i Stanije, iznose sav prljav veš: Ona otkrila…

"Prostitutka sa platforme koja je kupljena za 4.000 evra" Žestoka svađa Asmina i Stanije, iznose sav prljav veš: Ona otkrila…

Blic pre 14 sati
Stanija je pobesnela zato što je Asmin govorio o njenoj aferi sa Kristijanom Asmin demantuje njene optužbe da je vređao ćerku Bivši verenici Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević ne prestaju da iznose "prljav veš" iz svog odnosa. Sada su se suočili u radio… »

Vesti dana »