Povezane vesti
Žika iz Zane ogolio dušu, pa otkrio kako je odlučio da oženi Jelenu: "Al' si me usrećio, posle Zane Nimani.."
Telegraf pre 1 dan
Žika i Jelena iz grupe „Zana“ gostovali su u emisiji kod Cece Ražnatović, gde su otvoreno govorili o saradnji s njom, ali i svojoj intimi. Ceca Ražnatović nije krila emocije zbog njihovog dolaska u "Ceca Show", pa je odmah na početku istakla koliko joj… »
"Kada sam shvatio da ću stalno menjati pevačice, oženio sam je" Žika i Jelena iz "Zane" iskreno o saradnji sa Cecom i…
Blic pre 15 sati
Poseban deo emisije bio je posvećen saradnji sa Marinom Tucaković, koja je napisala hit 'Mesec, nebo, zvezdice' za Cecu. U emisiji su iznete zanimljive anegdote o istoriji i promenama u postavi grupe 'Zana', kao i o tome kako je bend dobio ime. Posle čak… »
"Ušla je u studio sa flašom viskija ispod ruke, digla je noge na sto" Žika iz "Zane" o susretu sa Marinom Tucaković: "Tada mi…
Blic pre 16 sati
Žika deli anegdotu o nesvakidašnjem prvom susretu sa Marinom i njenom posebnom karakteru. Pričali su o nastanku pesme 'Mesec, nebo, zvezdice' koja je napisana posebno za Cecu. U emotivnom razgovoru, u emisiji "Ceca show" koja se večeras u 22.15 emituje… »
Otkrili tajne Marine Tucaković: Jelena i Žika Zana posle godinu i po dana došli kod Cece
Telegraf pre 17 sati
Posle godinu i po dana čekanja, u goste kod Svetlane Cece Ražnatović, u emisiju "Ceca show" stižu legende domaće pop scene – Žika i Jelena iz grupe „Zana“. Očekuje vas veče puno smeha, dobre energije i nostalgije, uz prisećanje na prelepa vremena i pesme… »
"Tada sam volela da izgledam starije, sad sa 52 godine sam tinejdžerka" Grupa "Zana" posle godinu i po dana stiže kod Cece…
Blic pre 1 dan
Posle godinu i po dana čekanja, u goste kod Svetlane Cece Ražnatović, u emisiju "Ceca show" stižu legende domaće pop scene – Žika i Jelena iz grupe „Zana“. Očekuje vas veče puno smeha, dobre energije i nostalgije, uz prisećanje na prelepa vremena i pesme… »
Vesti dana »
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Serbian News Media pre 19 minutajoš 29 povezanih
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
NIS podneo OFAC-u zahtev za novu licencu za rad i nakon 17. aprila
Biznis.rs pre 34 minutajoš 20 povezanih