Povezane vesti
Zbog rata na Bliskom istoku Srbi masovno odustaju od letovanja; Seničić otkrio koje bi destinacije ovog leta mogle da budu…
Dnevnik 08.04.2026
Aleksandar Seničić otkrio koje letnje destinacije su "profitirale" zbog rata na Bliskom istoku u kojima Srbi žele da letuju. Zbog rata na Bliskom istoku koji traje od subote 28. februara, mnogi građani Srbije zbog straha od dalje eskalacije još uvek nisu… »
Srbi masovno odustaju od letovanja zbog rata na Bliskom istoku: Seničić otkrio koje destinacije su "profitirale"
Mondo 08.04.2026
Zbog rata na Bliskom istoku koji traje od subote 28. februara, mnogi građani Srbije zbog straha od dalje eskalacije još uvek nisu odabrali destinaciju za letnji odmor. Prema rečima direktora YUTA (Nacionalna asocijacija turističkih agencija) Aleksandra… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 10 minutajoš 101 povezana
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić: Odbranićemo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada
Nova pre 30 minutajoš 23 povezane
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
Glas Zaječara pre 1 satjoš 14 povezanih
CNN, MS NOW i Politico traže od sudije da spreči Trampa da ponovo uvede zabranu pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 39 minutajoš 9 povezanih