Povezane vesti
Preselila se u Valensiju, ali na ovo nije bila spremna: "Potpuno drugačije sam zamišljala"
Kurir 08.04.2026
Jedna žena koja se u junu 2024. preselila u Valensiju podelila je na TikToku nešto na šta je, kako kaže, „niko nikada nije upozorio“, a što joj je potpuno promenilo očekivanja o životu u inostranstvu. Grad koji „nestaje“ tokom leta Kako objašnjava… »
"Kupila sam stan u Valensiji, ali me na ovo niko nije upozorio": Devojka ispričala kako joj se život u ovom gradu u Španiji…
Blic 08.04.2026
Sve više Srba se poslednjih godina seli u Valensiju privučeni klimom i mediteranskim načinom života Jedna žena je na TikToku podelila nešto što je iznenadilo a na šta je, kako je rekla "niko nije upozorio" U poslednjih nekoliko godina sve više Srba… »
Vesti dana »
Transparentnost Srbija: Nacrtom izmena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti nije ni pokušano ispunjavanje ključnih ODIHR preporuka
Insajder pre 1 satjoš 58 povezanih
Evo kada nam stiže hladni front iz Hrvatske! Srbiju očekuje novi talas jakog nevremena, preti olujni vetar
Telegraf pre 20 minutajoš 32 povezane
Nevreme izazvalo kataklizmu u Zagrebu! Putevi poplavljeni, tuče grad, veći deo Jadrana u opasnosti: DHMZ izdao hitno upozorenje (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 53 povezane
Izrael poslao "Gvozdenu kupolu" u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog pretnji iz Irana
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 21 povezana
Međugodišnja inflacija u aprilu porasla na 3,3 odsto: Odeća i obuća najviše poskupele
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 16 povezanih