Povezane vesti
Preselila se u Valensiju, ali na ovo nije bila spremna: "Potpuno drugačije sam zamišljala"
Kurir pre 11 sati
Jedna žena koja se u junu 2024. preselila u Valensiju podelila je na TikToku nešto na šta je, kako kaže, „niko nikada nije upozorio“, a što joj je potpuno promenilo očekivanja o životu u inostranstvu. Grad koji „nestaje“ tokom leta Kako objašnjava… »
"Kupila sam stan u Valensiji, ali me na ovo niko nije upozorio": Devojka ispričala kako joj se život u ovom gradu u Španiji…
Blic pre 13 sati
Sve više Srba se poslednjih godina seli u Valensiju privučeni klimom i mediteranskim načinom života Jedna žena je na TikToku podelila nešto što je iznenadilo a na šta je, kako je rekla "niko nije upozorio" U poslednjih nekoliko godina sve više Srba… »
Vesti dana »
Jokić nije morao ni da se oznoji, a upisao novi tripl-dabl: Denver melje redom – deseta u nizu i poruka celoj ligi!
Hot sport pre 49 minutajoš 25 povezanih
Tramp opet preti: Ako Iran ne bude poštovao dogovor, pucaćemo i više, i jače, i bolje
Radio 021 pre 49 minutajoš 16 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 24 minutajoš 13 povezanih
Devojka u Mirijevu pala sa visine od 20 metara: S teškim povredama hitno dovezena na VMA i odmah operisana
Kurir pre 54 minutajoš 11 povezanih