Povezane vesti

"Ne znam datume smrti roditelja": Potresna ispovest Sanje Marinković o najvećim gubicima, oboje oboleli od kancera

"Ne znam datume smrti roditelja": Potresna ispovest Sanje Marinković o najvećim gubicima, oboje oboleli od kancera

Mondo pre 1 dan
Sanja Marinković je za domaće medije otvoreno govorila o jednoj od najtežih tema u svom životu gubitku roditelja. Priznala je da se ne seća tačnih datuma njihove smrti, objašnjavajući da je to njen način da se zaštiti od bola. Kako kaže, njen um i telo… »
"Ne znam datume njihove smrti": Sanja Marinković iskreno o najbolnijoj temi

"Ne znam datume njihove smrti": Sanja Marinković iskreno o najbolnijoj temi

Nova pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković nedavno je govorila o smrti svojih roditelja, koje je vrlo teško podnela. Sanja je priznala da su joj to najbolnije teme, te da je kao mehanizam odbrane izabrala da to potisne, pa sad ne zna čak ni tačne datume smrti. - Ja sam… »
"Ne znam datume smrti roditelja" Sanja Marinković o gubitku oca i majke: Govorili su mi da je mama...

"Ne znam datume smrti roditelja" Sanja Marinković o gubitku oca i majke: Govorili su mi da je mama...

Kurir pre 1 dan
Sanja Marinković, izgubila je i oca i majku, a jednom prilikom govorila je da su ti trenuci bili toliko teški i bolni, da ni ne želi da se seća dana kada su preminuli. - Ja sam to potisnula, te statistike uopšte ne znam, čak i datume njihove smrti ne… »
"Ne znam datume smrti roditelja" Sanja Marinković otvorila dušu: "Doktori su mi rekli da je majka pre oca dobila karcinom"

"Ne znam datume smrti roditelja" Sanja Marinković otvorila dušu: "Doktori su mi rekli da je majka pre oca dobila karcinom"

Blic pre 1 dan
Sanja je otkrila da su joj roditelji iznenada preminuli, a majka se prethodno borila sa kancerom. Voditeljka se ponosi disciplinom u ishrani i redovnim vežbanjem, što je ključ njenog izgleda. Voditeljka Sanja Marinković za domaće medije progovorila o… »
"Ne znam datume njihove smrti": Sanja o bolnom periodu: "Lekari su mi rekli da je majka pre oca dobila..."

"Ne znam datume njihove smrti": Sanja o bolnom periodu: "Lekari su mi rekli da je majka pre oca dobila..."

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković za domaće medije progovorila o najbolnijoj temi, smrti oca i majke. Sanja je otvorila dušu i priznala da ne zna datume smrti svojih roditelja. Sanja Marinković, ispričala je da je njeno telo kao mehanizam odbrane odabralo to… »

Vesti dana »

Veliki petak – najtužniji dan za hrišćane

Veliki petak – najtužniji dan za hrišćane

Bujanovačke pre 1 satjoš 30 povezanih
Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj za praznike

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj za praznike

Glas Zaječara pre 22 minutajoš 24 povezane
Iran jasno podvukao: Ovo je uslov za pregovore sa SAD

Iran jasno podvukao: Ovo je uslov za pregovore sa SAD

Večernje novosti pre 17 minutajoš 22 povezane