Povezane vesti
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji
Danas 09.04.2026
Puno se ovih dana spekulisalo oko tenzija na Bliskom Istoku, i koji će naredni potez Donalda Trampa biti. Iako su mnogi sumnjali da bi se sukob mogao produbiti, a i sam Tramp je najavljivao mogući nestanak civilizacije, sklopljeno je dvonedeljno… »
Tržište nafte opet gori – investitori već u akciji!
N1 Info 09.04.2026
Puno se ovih dana spekulisalo oko tenzija na Bliskom Istoku, i koji će naredni potez Donalda Trampa biti. Iako su mnogi sumnjali da bi se sukob mogao produbiti, a i sam Tramp je najavljivao mogući nestanak civilizacije, sklopljeno je dvonedeljno… »
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji!
Nova 09.04.2026
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji!
Kurir 09.04.2026
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 36 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 6. septembar 2026: Danas sunčano, vetrovito, do 32 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Ovo je Hamza (23) koji je stradao kod Novog Pazara: "Golf" proleteo pri enormnoj brzini, pa mu smrskao auto!
Telegraf pre 51 minutajoš 18 povezanih