Povezane vesti
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji
Danas 09.04.2026
Puno se ovih dana spekulisalo oko tenzija na Bliskom Istoku, i koji će naredni potez Donalda Trampa biti. Iako su mnogi sumnjali da bi se sukob mogao produbiti, a i sam Tramp je najavljivao mogući nestanak civilizacije, sklopljeno je dvonedeljno… »
Tržište nafte opet gori – investitori već u akciji!
N1 Info 09.04.2026
Puno se ovih dana spekulisalo oko tenzija na Bliskom Istoku, i koji će naredni potez Donalda Trampa biti. Iako su mnogi sumnjali da bi se sukob mogao produbiti, a i sam Tramp je najavljivao mogući nestanak civilizacije, sklopljeno je dvonedeljno… »
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji!
Nova 09.04.2026
Tržište nafte opet gori – Investitori već u akciji!
Kurir 09.04.2026
Vesti dana »
Dubai razbio Budućnost u Zenici, sa Partizanom za titulu ABA lige
Sport klub pre 33 minutajoš 97 povezanih
Pezeškijan tvrdi: Ne radimo na pravljenju nuklearnog oružja
Večernje novosti pre 33 minutajoš 34 povezane
Putinov pomoćnik o zahtevima Ukrajine: Sumnjam da će Amerikanci pojuriti da ispune zahteve Kijeva
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane