Повезане вести

Гробари објавили и нове снимке бакљаде у част Душка Вујошевића: "Научио си нас како се за Партизан бори..."

Гробари објавили и нове снимке бакљаде у част Душка Вујошевића: "Научио си нас како се за Партизан бори..."

Телеграф пре 21 дана
Спортска Србија, па и читав регион су остали обојени у црно након вести да је преминуо Душко Вујошевић. Легендарни кошаркашки тренер је напустио овај свет после одређеног периода који је провео у болници због погоршања… »
"Дуле долази, има огромну масницу испод ока..." Сале Ђорђевић поделио непознату и филмску анегдоту о Вујошевићу: Каже нам -…

"Дуле долази, има огромну масницу испод ока..." Сале Ђорђевић поделио непознату и филмску анегдоту о Вујошевићу: Каже нам -…

Курир пре 21 дана
Смрт Душка Вујошевића погодила је јавност у Србији, али и региону, Европи и свету. Вујошевић је преминуо у среду, 8. априла, у 68. години живота и од њега су се опростиле многе легенде. Једна од њих је и Александар Саша… »
"Целу ноћ је плакао, сви су били љути на мене и нико није причао са мном!" Лекција коју је Душко Вујошевић дао свом сину и…

"Целу ноћ је плакао, сви су били љути на мене и нико није причао са мном!" Лекција коју је Душко Вујошевић дао свом сину и…

Курир пре 21 дана
Трагичне вести погодиле су свет спорта у среду 8. априла - преминуо је Душко Вујошевић. Вујошевић је преминуо у 68. години живота и оставио у шоку јавност у Србији, региону, али и Европи и свету. Истинска легенда био је Душко… »
Када је неко добар човек, клупске боје бришу све границе: Познати звездаш открио дирљиву причу о Вујошевићу!

Када је неко добар човек, клупске боје бришу све границе: Познати звездаш открио дирљиву причу о Вујошевићу!

Хот спорт пре 21 дана
Какве речи за легендарног тренера црно-белих! Смрт Душка Вујошевића погодила је све који воле кошарку, без обзира на клупске боје. Ипак, приче попут оне коју је поделио Урош Ђурић, познати сликар, глумац и страствени навијач… »
"Волео сам га, био је истински добар човек": Велики навијач Звезде се опростио од Вујошевића

"Волео сам га, био је истински добар човек": Велики навијач Звезде се опростио од Вујошевића

Мондо пре 21 дана
Кошарка је остала без једног великана, пошто је након дуге болести преминуо легендарни тренер Партизана Душко Вујошевић. Својевремено један од најбољих кошаркашких стручњака у Европи био је цењен и поштован због свега што је… »
Сале Ђорђевић о Дулету: Када је зарадио масницу због мене…

Сале Ђорђевић о Дулету: Када је зарадио масницу због мене…

Спорт клуб пре 21 дана
„Испричаћу вам једну интересантну причу, не знам да ли то било ко зна. Мој први сусрет са Дулетом је био када сам имао 12 година. Тренирали смо у школи 'Прва пролетерска', тако се тада звала, на Дорћолу. А много говори о њему… »
И Ноле се опростио од Вујошевића: Почивај у миру

И Ноле се опростио од Вујошевића: Почивај у миру

Еуроневс пре 21 дана
Српска, регионална, али и европска кошарка остале су без једног од најзначајнијих тренера са ових простора, преминуо је легендарни стручњак Душко Вујошевић у 67. години живота. Његов одлазак потресао је спортску јавност, а… »
Ни највећи није остао имун на смрт највећег: Новак се огласио због Душка Вујошевића!

Ни највећи није остао имун на смрт највећег: Новак се огласио због Душка Вујошевића!

Хот спорт пре 21 дана
Емотивна порука Ђоковића дирнула Србију! Велика туга погодила је српски, али и светски спортски свет након вести да је преминуо Душко Вујошевић, легендарни тренер Партизана. Његов одлазак оставио је дубок траг међу спортистима… »
"Волео сам га. Био је истински добар човек": Емотивна објава Уроша Ђурића о Душку Вујошевићу

"Волео сам га. Био је истински добар човек": Емотивна објава Уроша Ђурића о Душку Вујошевићу

Телеграф пре 21 дана
Од легендарног тренера Душка Вујошевић, који је преминуо у 68. години, опростио се и сликар Урош Ђурић. Некадашњи Трагач у "Потери" и звезда филма "Ми нисмо анђели" огласио се на Инстаграму и имао је речи хвале за некадашњег… »
Душко Вујошевић је ове фотографије чувао у посебној колекцији! Успомене за сва времена и чиста емоција: Свака носи своју…

Душко Вујошевић је ове фотографије чувао у посебној колекцији! Успомене за сва времена и чиста емоција: Свака носи своју…

Курир пре 21 дана
Смрт Душка Вујошевића погодила је читаву Србију, али и регион и Европу. Легендарни тренер Партизана преминуо је у среду, 8. априла 2026. у 68. години живота и од њега су се бираним речима опростиле многе легенде кошарке, али и… »
Новак Ђоковић се опростио од Душка Вујошевића уз дивне речи и невероватан снимак

Новак Ђоковић се опростио од Душка Вујошевића уз дивне речи и невероватан снимак

Данас пре 22 дана
Трофејни српски кошаркашки тренер Душко Вујошевић је преминуо у 68. години. Много се познатих личности опостило од Вујошевића, а међу њима је и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић који оставио је на Инстаграму слику… »

Вести дана »