Povezane vesti
Grobari objavili i nove snimke bakljade u čast Duška Vujoševića: "Naučio si nas kako se za Partizan bori..."
Telegraf 09.04.2026
Sportska Srbija, pa i čitav region su ostali obojeni u crno nakon vesti da je preminuo Duško Vujošević. Legendarni košarkaški trener je napustio ovaj svet posle određenog perioda koji je proveo u bolnici zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Duško… »
"Dule dolazi, ima ogromnu masnicu ispod oka..." Sale Đorđević podelio nepoznatu i filmsku anegdotu o Vujoševiću: Kaže nam -…
Kurir 09.04.2026
Smrt Duška Vujoševića pogodila je javnost u Srbiji, ali i regionu, Evropi i svetu. Vujošević je preminuo u sredu, 8. aprila, u 68. godini života i od njega su se oprostile mnoge legende. Jedna od njih je i Aleksandar Saša Đorđević, koji je u razgovoru za… »
"Celu noć je plakao, svi su bili ljuti na mene i niko nije pričao sa mnom!" Lekcija koju je Duško Vujošević dao svom sinu i…
Kurir 09.04.2026
Tragične vesti pogodile su svet sporta u sredu 8. aprila - preminuo je Duško Vujošević. Vujošević je preminuo u 68. godini života i ostavio u šoku javnost u Srbiji, regionu, ali i Evropi i svetu. Istinska legenda bio je Duško Vujošević, od njega su se… »
Kada je neko dobar čovek, klupske boje brišu sve granice: Poznati zvezdaš otkrio dirljivu priču o Vujoševiću!
Hot sport 09.04.2026
Kakve reči za legendarnog trenera crno-belih! Smrt Duška Vujoševića pogodila je sve koji vole košarku, bez obzira na klupske boje. Ipak, priče poput one koju je podelio Uroš Đurić, poznati slikar, glumac i strastveni navijač Crvene zvezde, pokazuju… »
"Voleo sam ga, bio je istinski dobar čovek": Veliki navijač Zvezde se oprostio od Vujoševića
Mondo 09.04.2026
Košarka je ostala bez jednog velikana, pošto je nakon duge bolesti preminuo legendarni trener Partizana Duško Vujošević. Svojevremeno jedan od najboljih košarkaških stručnjaka u Evropi bio je cenjen i poštovan zbog svega što je svojevremeno radio na… »
Sale Đorđević o Duletu: Kada je zaradio masnicu zbog mene…
Sport klub 09.04.2026
„Ispričaću vam jednu interesantnu priču, ne znam da li to bilo ko zna. Moj prvi susret sa Duletom je bio kada sam imao 12 godina. Trenirali smo u školi 'Prva proleterska', tako se tada zvala, na Dorćolu. A mnogo govori o njemu kao mladom čoveku… »
I Nole se oprostio od Vujoševića: Počivaj u miru
Euronews 09.04.2026
Srpska, regionalna, ali i evropska košarka ostale su bez jednog od najznačajnijih trenera sa ovih prostora, preminuo je legendarni stručnjak Duško Vujošević u 67. godini života. Njegov odlazak potresao je sportsku javnost, a brojne poruke oproštaja stižu… »
Ni najveći nije ostao imun na smrt najvećeg: Novak se oglasio zbog Duška Vujoševića!
Hot sport 09.04.2026
Emotivna poruka Đokovića dirnula Srbiju! Velika tuga pogodila je srpski, ali i svetski sportski svet nakon vesti da je preminuo Duško Vujošević, legendarni trener Partizana. Njegov odlazak ostavio je dubok trag među sportistima, navijačima i svima koji… »
"Voleo sam ga. Bio je istinski dobar čovek": Emotivna objava Uroša Đurića o Dušku Vujoševiću
Telegraf 09.04.2026
Od legendarnog trenera Duška Vujošević, koji je preminuo u 68. godini, oprostio se i slikar Uroš Đurić. Nekadašnji Tragač u "Poteri" i zvezda filma "Mi nismo anđeli" oglasio se na Instagramu i imao je reči hvale za nekadašnjeg stratega KK Partizan… »
Duško Vujošević je ove fotografije čuvao u posebnoj kolekciji! Uspomene za sva vremena i čista emocija: Svaka nosi svoju…
Kurir 09.04.2026
Smrt Duška Vujoševića pogodila je čitavu Srbiju, ali i region i Evropu. Legendarni trener Partizana preminuo je u sredu, 8. aprila 2026. u 68. godini života i od njega su se biranim rečima oprostile mnoge legende košarke, ali i sporta, kao i mnogi ljudi… »
Novak Đoković se oprostio od Duška Vujoševića uz divne reči i neverovatan snimak
Danas 09.04.2026
Trofejni srpski košarkaški trener Duško Vujošević je preminuo u 68. godini. Mnogo se poznatih ličnosti opostilo od Vujoševića, a među njima je i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković koji ostavio je na Instagramu sliku slavnog trenera uz poruku… »
Vesti dana »
RHMZ objavio prognozu za naredne dane: Kakvo nas vreme očekuje za vikend
NIN pre 21 minutajoš 23 povezane
Hitno oglašavanje američke ambasade u Kijevu: Rusija preti novim žestokim udarima, demantovane tvrdnje šefice diplomatije EU, Kaje Kalas
Kurir pre 16 minutajoš 20 povezanih