Povezane vesti
"Dule dolazi, ima ogromnu masnicu ispod oka..." Sale Đorđević podelio nepoznatu i filmsku anegdotu o Vujoševiću: Kaže nam -…
Kurir pre 1 sat
Smrt Duška Vujoševića pogodila je javnost u Srbiji, ali i regionu, Evropi i svetu. Vujošević je preminuo u sredu, 8. aprila, u 68. godini života i od njega su se oprostile mnoge legende. Jedna od njih je i Aleksandar Saša Đorđević, koji je u razgovoru za… »
"Celu noć je plakao, svi su bili ljuti na mene i niko nije pričao sa mnom!" Lekcija koju je Duško Vujošević dao svom sinu i…
Kurir pre 2 sata
Tragične vesti pogodile su svet sporta u sredu 8. aprila - preminuo je Duško Vujošević. Vujošević je preminuo u 68. godini života i ostavio u šoku javnost u Srbiji, regionu, ali i Evropi i svetu. Istinska legenda bio je Duško Vujošević, od njega su se… »
Kada je neko dobar čovek, klupske boje brišu sve granice: Poznati zvezdaš otkrio dirljivu priču o Vujoševiću!
Hot sport pre 3 sata
Kakve reči za legendarnog trenera crno-belih! Smrt Duška Vujoševića pogodila je sve koji vole košarku, bez obzira na klupske boje. Ipak, priče poput one koju je podelio Uroš Đurić, poznati slikar, glumac i strastveni navijač Crvene zvezde, pokazuju… »
"Voleo sam ga, bio je istinski dobar čovek": Veliki navijač Zvezde se oprostio od Vujoševića
Mondo pre 3 sata
Košarka je ostala bez jednog velikana, pošto je nakon duge bolesti preminuo legendarni trener Partizana Duško Vujošević. Svojevremeno jedan od najboljih košarkaških stručnjaka u Evropi bio je cenjen i poštovan zbog svega što je svojevremeno radio na… »
Sale Đorđević o Duletu: Kada je zaradio masnicu zbog mene…
Sport klub pre 5 sati
„Ispričaću vam jednu interesantnu priču, ne znam da li to bilo ko zna. Moj prvi susret sa Duletom je bio kada sam imao 12 godina. Trenirali smo u školi 'Prva proleterska', tako se tada zvala, na Dorćolu. A mnogo govori o njemu kao mladom čoveku… »
I Nole se oprostio od Vujoševića: Počivaj u miru
Euronews pre 4 sati
Srpska, regionalna, ali i evropska košarka ostale su bez jednog od najznačajnijih trenera sa ovih prostora, preminuo je legendarni stručnjak Duško Vujošević u 67. godini života. Njegov odlazak potresao je sportsku javnost, a brojne poruke oproštaja stižu… »
Ni najveći nije ostao imun na smrt najvećeg: Novak se oglasio zbog Duška Vujoševića!
Hot sport pre 5 sati
Emotivna poruka Đokovića dirnula Srbiju! Velika tuga pogodila je srpski, ali i svetski sportski svet nakon vesti da je preminuo Duško Vujošević, legendarni trener Partizana. Njegov odlazak ostavio je dubok trag među sportistima, navijačima i svima koji… »
"Voleo sam ga. Bio je istinski dobar čovek": Emotivna objava Uroša Đurića o Dušku Vujoševiću
Telegraf pre 5 sati
Od legendarnog trenera Duška Vujošević, koji je preminuo u 68. godini, oprostio se i slikar Uroš Đurić. Nekadašnji Tragač u "Poteri" i zvezda filma "Mi nismo anđeli" oglasio se na Instagramu i imao je reči hvale za nekadašnjeg stratega KK Partizan… »
Duško Vujošević je ove fotografije čuvao u posebnoj kolekciji! Uspomene za sva vremena i čista emocija: Svaka nosi svoju…
Kurir pre 6 sati
Smrt Duška Vujoševića pogodila je čitavu Srbiju, ali i region i Evropu. Legendarni trener Partizana preminuo je u sredu, 8. aprila 2026. u 68. godini života i od njega su se biranim rečima oprostile mnoge legende košarke, ali i sporta, kao i mnogi ljudi… »
Novak Đoković se oprostio od Duška Vujoševića uz divne reči i neverovatan snimak
Danas pre 13 sati
Trofejni srpski košarkaški trener Duško Vujošević je preminuo u 68. godini. Mnogo se poznatih ličnosti opostilo od Vujoševića, a među njima je i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković koji ostavio je na Instagramu sliku slavnog trenera uz poruku… »
Vesti dana »
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Rešetka pre 32 minutajoš 29 povezanih
Novo poskupljenje goriva u Srbiji: objavljen cenovnik za narednih sedam dana
InfoKG pre 7 minutajoš 25 povezanih
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu posebnu licencu za rad i nakon 17. aprila
RTV pre 1 satjoš 21 povezana