Povezane vesti

Gagi Milosavljević o Duletu: "Kad god sam imao problem, prvo sam njega zvao"

Gagi Milosavljević o Duletu: "Kad god sam imao problem, prvo sam njega zvao"

Sportske.net pre 1 sat
Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević dočeo je vest od smrti bivšeg trenera Duška Vujoševića kao provotimac Igokee, pripremajući se za predstojeći derbi protiv Bosne, pa je u emotivnoj izjavi za banjalučku "ATV" sublimirao kako je doživeo… »
"Za mene najveći": Emotivne reči bivšeg kapitena Partizana o Dušku Vujoševiću

"Za mene najveći": Emotivne reči bivšeg kapitena Partizana o Dušku Vujoševiću

Mondo pre 3 sata
Bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević (36) imao je priliku da provede lepe godine u crno-belom dresu, a poslednje tri sarađivao je baš sa Duškom Vujoševićem. Nije tajna da je legendarni trener Parnog valjka ostavio veliki trag i u karijeri… »
Oproštaji od Duleta Vujoševića koji će se pamtiti: Bogdan, Divac, Novak, Mića...

Oproštaji od Duleta Vujoševića koji će se pamtiti: Bogdan, Divac, Novak, Mića...

Nova pre 4 sati
Otišao je Duško Vujošević u 68. godini, a nema košarkaškog asa i kluba koji se nije oprostio od njega dirljivim rečima. Jedan oproštaj se, ipak, izdvaja, a to je onaj koji je napisao Bogdan Bogdanović. Emotivnim rečima dirnuo je sve, oglasio se i Vlade… »
Najbolji odao poslednju počast najboljem: Peđa Mijatović se oprostio od velikog Duška Vujoševića!

Najbolji odao poslednju počast najboljem: Peđa Mijatović se oprostio od velikog Duška Vujoševića!

Hot sport pre 8 sati
Odlazak legendarnog trenera! Srpska košarka ostala je bez jednog od svojih najvećih stručnjaka – preminuo je Duško Vujošević, legendarni trener koji je obeležio brojne generacije igrača i klubova. Proslavljeni trener se godinama borio sa ozbiljnim… »
"Srpska košarka ostala bez virtuoza i ličnosti koja je drugačija od svih": Stručnjaci o životu i radu Duška Vujoševića

"Srpska košarka ostala bez virtuoza i ličnosti koja je drugačija od svih": Stručnjaci o životu i radu Duška Vujoševića

Euronews pre 9 sati
Legendarni košarkaški trener Duško Vujošević, preminuo je u Beogradu u 67. godini, a nakon što je u martu primljen u bolnicu zbog problema sa srcem i plućima. Najveći trag u košarci Duško Vujošević je ostavio kao trener Partizana, sa kojim je osvojio… »
Vlade Divac neizmerno zahvalan Dušku Vujoševiću: Ti si bio prvi koji je stvorio igrače iz Evrope za NBA

Vlade Divac neizmerno zahvalan Dušku Vujoševiću: Ti si bio prvi koji je stvorio igrače iz Evrope za NBA

Danas pre 13 sati
Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević preminuo je u sredu u 68. godini života. Vujoševićeva trenerska zaostavština ne meri se samo osvojenim trofejima, već i predanim radom sa mladim igračima od kojih su mnogi postali svetski asovi… »
Divac Vujoševiću: "Bez tebe ne bih ušao u Kuću slavnih"

Divac Vujoševiću: "Bez tebe ne bih ušao u Kuću slavnih"

Sportske.net pre 13 sati
U velikoj meri je Duško Vujošević uticao na karijeru Vlada Divca dok je bio u Partizanu, posle čega je i otišao u NBA ligu, gde se zadržao od 1989. do 2005. godine. Bvši košarkaš jugoslovenske reprezentacije na svom Instagram profilu oprostio se od svog… »
I Divac i Đoković se oprostili od Duška Vujoševića

I Divac i Đoković se oprostili od Duška Vujoševića

Serbian News Media pre 15 sati
Nekadašnji srpski košarkaš Vlade Divac rekao je da proslavljenom treneru Dušku Vujoševiću, koji je preminuo u 68. godini, duguje neizmernu zahvalnost i istakao da bez njega ne bi ušao u Kuću slavnih. „Napustio nas je jedan od najboljih i najstrastvenijih… »
Đoković i Divac se oprostili od Duška Vujoševića

Đoković i Divac se oprostili od Duška Vujoševića

Insajder pre 15 sati
Nekadašnji srpski košarkaš Vlade Divac rekao je da proslavljenom treneru Dušku Vujoševiću, koji je preminuo u 68. godini, duguje neizmernu zahvalnost i istakao da bez njega ne bi ušao u Kuću slavnih. "Napustio nas je jedan od najboljih i najstrastvenijih… »
Divac: Bez Duleta ne bih bio u Kući slavnih

Divac: Bez Duleta ne bih bio u Kući slavnih

Sport klub pre 16 sati
Nekadašnji centar reprezentacije Jugoslavije Vlade Divac, čija je NBA karijera trajala od 1989. do 2005. godine, ključan iskorak ka najjačoj ligi sveta napravio je u Partizanu koji je predvodio Duško Vujošević. „Napustio nas je jedan od najboljih i… »
Novak, Bogdan i Divac se oprostili od Vujoševića

Novak, Bogdan i Divac se oprostili od Vujoševića

Sputnik pre 16 sati
Emotivnim porukama od legendarnog Duška Vujoševića oprostili su se Novak Đoković, Bogdan Bogdanović i Vlade Divac. Duško Vujošević, legendarni trener Partizana, preminuo je u sredu u 68. godini, a od njega se oproštaju velikani srpskog sporta… »
Divac: "Dule, bez tebe sigurno ne bih ušao u Kuću slavnih"

Divac: "Dule, bez tebe sigurno ne bih ušao u Kuću slavnih"

B92 pre 15 sati
Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš, odao je počast Duletu Vujoševiću. U sredu, 8. aprila, u 67. godini, preminuo je legendarni košarkaški trener i najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana, Duško Vujošević. Divac je ostavio ogroman trag na… »
FOTO "Bez tebe ne bih ušao u Kuću slavnih": Divac se poklonio Vujoševiću kao niko do sad, oglasio se usred noći

FOTO "Bez tebe ne bih ušao u Kuću slavnih": Divac se poklonio Vujoševiću kao niko do sad, oglasio se usred noći

Nova pre 17 sati
Jedan od prvih igrača koje je u prebogatoj karijeri stvorio Duško Vujošević bio je Vlade Divac, ali se tokom godina na to gotovo potpuno zaboravilo. Gotovo potpuno, ali ne i zaboravilo. Divac je odlučio da sam podseti na tu vezu koja traje više od 30… »

Vesti dana »