Povezane vesti

Anabela Atijas poznavala Stelu Savić koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, pevačica otkrila detalje: "Kod nje sam…

Anabela Atijas poznavala Stelu Savić koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, pevačica otkrila detalje: "Kod nje sam…

Blic pre 1 dan
Anabela se priseća da joj je Stela radila prvu tetovažu i pirsing, i opisuje je kao vrlo poznatu i profesionalnu u svom poslu. Policija je tokom istrage tražila Kristijana Golubovića i Mišu Paskulova, bivšeg partnera preminule. Pevačica Anabela Atijas… »
"Stela mi je uradila prvu tetovažu i pirsing" Kristijan otkrio da je Anabela bila klijent njegove pokojne drugarice, pevačica…

"Stela mi je uradila prvu tetovažu i pirsing" Kristijan otkrio da je Anabela bila klijent njegove pokojne drugarice, pevačica…

Kurir pre 1 dan
Anabela Atijas poznavala je pokojnu Stelu Savić, drugaricu Kristijana Golubovića, koja je nedavno pronađena mrtva u ventilacionom otvoru. Upravo ovaj podatak otkrio je Golubović kada je zajedno s pevačicom gostovao u emisiji "Amidži šou". Mi smo pozvali… »

Vesti dana »