Povezane vesti
Anabela Atijas poznavala Stelu Savić koja je pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, pevačica otkrila detalje: "Kod nje sam…
Blic pre 1 dan
Anabela se priseća da joj je Stela radila prvu tetovažu i pirsing, i opisuje je kao vrlo poznatu i profesionalnu u svom poslu. Policija je tokom istrage tražila Kristijana Golubovića i Mišu Paskulova, bivšeg partnera preminule. Pevačica Anabela Atijas… »
"Stela mi je uradila prvu tetovažu i pirsing" Kristijan otkrio da je Anabela bila klijent njegove pokojne drugarice, pevačica…
Kurir pre 1 dan
Anabela Atijas poznavala je pokojnu Stelu Savić, drugaricu Kristijana Golubovića, koja je nedavno pronađena mrtva u ventilacionom otvoru. Upravo ovaj podatak otkrio je Golubović kada je zajedno s pevačicom gostovao u emisiji "Amidži šou". Mi smo pozvali… »
Vesti dana »
Veliki petak – danas se iznosi Plaštanica, vernici u strogom postu
RTK pre 42 minutajoš 30 povezanih
NA GRADINI BEZ GUŽVE: Počela puna primena EES sistema na granicama
Pirotske vesti pre 12 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 33 minutajoš 26 povezanih
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 12 minutajoš 22 povezane
Važno podsećanje: Ovo je radno vreme prodavnica, pošta, apoteka za praznike - detaljan spisak
Večernje novosti pre 12 minutajoš 13 povezanih