Povezane vesti
Rastu euribor i rate kredita
Ozon press 09.04.2026
Građani i firme koji otplaćuju kredite sa promenjivom, a ne fiksnom kamatom, mogu očekivati blago povećanje mesečnih rata zbog dešavanja na Bliskom istoku, koja su dovela do rasta Euribora (referentna kamatna stopa) koja služi kao osnova za obračun ovih… »
Raste euribor i rate kredita
Ozon press 09.04.2026
Građani i firme koji otplaćuju kredite sa promenjivom, a ne fiksnom kamatom, mogu očekivati blago povećanje mesečnih rata zbog dešavanja na Bliskom istoku, koja su dovela do rasta Euribora (referentna kamatna stopa) koja služi kao osnova za obračun ovih… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: Završena šetnja, organizovani i muzički program u parku Manjež
Euronews pre 8 minutajoš 37 povezanih
"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)
Blic pre 43 minutajoš 21 povezana
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 5 satijoš 27 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih