Povezane vesti
Pevačica sastavila testament: Nema decu, evo kome će ostaviti dva stana, kuću i ceo bankovni račun
Telegraf 09.04.2026
Legendarna pevačica Lepa Lukić jednom prilikom je u intervjuu za domaće medije otkrila da je napisala testament. Tom prilikom je priznala da je donela odluku kome će ostaviti svo bogatstvo. - Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora… »
Naša poznata pevačica napisala testament Evo kome ostavlja dva stana, kuću, restoran i ušteđevinu: "Sve je kod advokata"
Blic 09.04.2026
On će naslediti restoran, dva stana, kuću i svu njenu ušteđevinu pod uslovom da brine o njenoj mački Mazi. Lepa tvrdi da je posebno vezana za Mazu, s kojom živi od 2011. godine i brine se o njoj kao o detetu. Legendarna pevačica Lepa Lukić jednom… »
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 12 minutajoš 1 povezana