Povezane vesti
Pevačica sastavila testament: Nema decu, evo kome će ostaviti dva stana, kuću i ceo bankovni račun
Telegraf pre 8 sati
Legendarna pevačica Lepa Lukić jednom prilikom je u intervjuu za domaće medije otkrila da je napisala testament. Tom prilikom je priznala da je donela odluku kome će ostaviti svo bogatstvo. - Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora… »
Naša poznata pevačica napisala testament Evo kome ostavlja dva stana, kuću, restoran i ušteđevinu: "Sve je kod advokata"
Blic pre 9 sati
On će naslediti restoran, dva stana, kuću i svu njenu ušteđevinu pod uslovom da brine o njenoj mački Mazi. Lepa tvrdi da je posebno vezana za Mazu, s kojom živi od 2011. godine i brine se o njoj kao o detetu. Legendarna pevačica Lepa Lukić jednom… »
Vesti dana »
Šef misije UNMIK na sednici UN o Kosovu: Postignut napredak u dijalogu Beograda i Prištine, nadam se skorom sastanku Vučića i Kurtija
Insajder pre 46 minutajoš 28 povezanih
Gorivo opet skuplje: Koliko još građani mogu da izdrže ovaj rast cena? Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 36 povezanih
Rute preneo saveznicima da Tramp u narednih nekoliko dana želi podršku za Ormuski moreuz
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Praznični režim: Pogledajte red vožnje autobusa od 10. do 13. aprila
Luftika pre 3 satajoš 27 povezanih