Povezane vesti
Ovo je pevač koji je bio sa Sandrom Rešić, tvrdi da mu duguje 45.000 €: Progovorio o svemu: Želim joj sve najgore
Kurir pre 17 sati
Još pre dve godine je javnost zaintrigirala vest da je rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić raskinula emotivni odnos sa pevačem Miroslavom Ilićem. Podsećamo, za njega se još tada spekulisalo da je u braku. Pisalo se da su ostali u dobrim odnosima… »
Šokatne optužbe Miroslava Ilića, žestoko napao Sandru Rešić: "Duguje mi 45.000 €, želim joj sve najgore"
Mondo pre 19 sati
Nakon što se u domaćim medijima ponovo pokrenula priča o nekadašnjoj romansi između pevačice Sandre Rešić i njenog kolege Miroslava Ilića, on je odlučio da žestoko odgovori. Iako je Sandra nedavno izjavila da je njihov odnos okončan mirno i bez ikakvih… »
Oglasio se Miroslav Ilić zbog afere sa Sandrom Rešić: "Dotična mi duguje 45.000 evra, njenoj majci..."
Telegraf pre 19 sati
Nakon što se u domaćim medijima ponovo pokrenula priča o nekadašnjoj romansi između pevačice Sandre Rešić i njenog kolege Miroslava Ilića, on je odlučio da žestoko odgovori. Iako je Sandra nedavno izjavila da je njihov odnos okončan mirno i bez ikakvih… »
"Duguje mi 45.000 evra, želim joj sve najgore" Šok optužbe Miroslava Ilića, žestoko udario na Sandru Rešić
Blic pre 19 sati
Sandra tvrdi da je njihov raskid bio miran i bez konflikta, dok Miroslav sada iznosi drugačije tvrdnje. Ilić je putem Instagrama optužio Sandru i najavio da su svi kontakti prekinuti već četiri godine. Nakon što se u domaćim medijima ponovo pokrenula… »
Vesti dana »
UN rasprava o Kosovu: različite poruke velikih sila o dijalogu i UNMIK-u
Insajder pre 6 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Uskoro trilateralni sastanak; Medvedev: Biološko oružje u Ukrajini velika opasnost
RTV pre 10 minutajoš 5 povezanih
Bombe još padaju dok Netanajhu najavljuje pregovore sa Libanom; Hamnei: “Nova faza” upravljanja Ormuzom
RTS pre 15 minutajoš 1 povezana
Srpska pravoslavna crkva obeležava Veliki petak - Hristovo stradanje, najtužniji dan za hrišćane
RTV pre 4 satijoš 1 povezana