Povezane vesti
Zelenski spreman na sastanak sa Putinom ali ne u Moskvi niti u Kijevu
Nedeljnik pre 13 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izrazio je danas spremnost da se sastane sa ruskom kolegom Vladimirom Putinom, ali ne u Moskvi niti u Kijevu, prenela je agencija Interfaks Ukrajina. „Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Ne u Moskvi ili Kijevu… »
Zelenski: Ja sam jedan od retkih koji kaže Trampu da nije uvek u pravu
Blic pre 13 sati
Naglašava da je Ukrajini potrebna ne samo vojna, već i politička podrška iz Vašingtona Zelenski dodaje i da SAD mogu imati koristi od iskustva koje je Ukrajina stekla tokom rata Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ima dobar odnos sa… »
Zelenski: Spreman sam da se sastanem sa Putinom, ali ne u Moskvi ili Kijevu
N1 Info pre 13 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izrazio je danas spremnost da se sastane sa ruskom kolegom Vladimirom Putinom, ali ne u Moskvi niti u Kijevu, prenela je agencija Interfaks Ukrajina. "Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Ne u Moskvi ili Kijevu… »
Zelenski spreman na sastanak sa Putinom ali ne u Moskvi niti u Kijevu
Serbian News Media pre 14 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izrazio je danas spremnost da se sastane sa ruskom kolegom Vladimirom Putinom, ali ne u Moskvi niti u Kijevu, prenela je agencija Interfaks Ukrajina. „Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Ne u Moskvi ili Kijevu… »
Zelenski: Spreman sam da se sastanem sa Putinom
Newsmax Balkans pre 15 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za direktan sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na neutralnom terenu. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za direktan sastanak sa ruskim… »
Zelenski: Ako Rusi obustave napade, spremni smo na isto
Blic pre 15 sati
Zelenski ističe da i Kijev od početka rata protiv Rusije sledi sličan diplomatski pristup Poručuje da je ukrajinska strana spremna da odgovori istom merom i zaustavi napade ukoliko i ruska strana to uradi, naglašavajući značaj prekida vatre kao ispravne… »
Zelenski: Primirje otvara put diplomatiji i okončanju rata
Politika pre 15 sati
Na Bliskom istoku i dalje potrebni napori da se stabilizuje primirje, dodao je. KIJEV - Prelazak Sjedinjenih Država na diplomatiju u vojnom sukobu oko Irana i prekid vatre stvaraju dodatne mogućnosti za okončanje sukoba i jačanje bezbednosti, izjavio je… »
Zelenski spreman da se sastane sa Putinom, otkrio i gde
Nova pre 17 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za direktan sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali isključivo na neutralnoj teritoriji. „Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Sigurno ne u Moskvi, ni u Kijevu, ali… »
NIN pre 18 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman za direktan sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na neutralnom terenu. "Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Sigurno ne u Moskvi, ni u Kijevu, ali postoje mnoga druga… »
Euronews pre 17 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman za direktan sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na neutralnom terenu. "Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Sigurno ne u Moskvi, ni u Kijevu, ali postoje mnoga druga… »
Zelenski: "Spreman sam da se sastanem sa Putinom"
B92 pre 18 sati
Zelenski puca od ponosa: Ja sam jedan od retkih koji govori Trampu da nije uvek u pravu
Večernje novosti pre 18 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ima dobar odnos sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i da je jedan od retkih koji američkom predsedniku otvoreno kaže šta misli. Foto: American Photo Archive / Alamy / Profimedia "Ko ima bolji odnos… »
Zelenski potvrdio: Spreman sam da se sastanem sa Putinom
Večernje novosti pre 17 sati
Volodimir Zelenski je izjavio da je spreman za direktan sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na neutralnom terenu. Foto: American Photo Archive / Alamy / Profimedia "Spreman sam da se sastanem sa Putinom. Sigurno ne u Moskvi, ni u Kijevu… »
Vesti dana »
Ujutru slab mraz, tokom dana suvo i prohladno: temperature do 15 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Ambasador Rusije u UN: Neprihvatljivo da se smanji budžet i osoblje UNMIK-a
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Zelenski: Uskoro trilateralni sastanak; Medvedev: Biološko oružje u Ukrajini velika opasnost
RTS pre 15 minutajoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Bombe još padaju dok Netanajhu najavljuje pregovore sa Libanom; Hamnei: “Nova faza” upravljanja Ormuzom
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana