Povezane vesti
Saša Ilić se nasmejao na „vest“: Evo baš smo se jutros tukli
Sport klub pre 5 sati
Sašu Ilića nasmejala je vest sa azerbejdžanskog portala "Futbolinfo". „Jutros sam baš čitao to sa Danilom, nasmejali smo se obojica“, rekao je Ilić za naš portal. Demantujući da je bilo šta tačno od objavljenog na lokalnom portalu, dodao je. „Šalili smo… »
Nesvakidašnji incident: Saša Ilić u fizičkom klinču sa igračem na treningu
Nova pre 5 sati
Loši rezultati Sumgajita podigli su tenziju u ekipi do tačke pucanja. Tokom jednog od treninga došlo je do ozbiljnog incidenta – srpski trener Saša Ilić ušao je u sukob sa Danilom Beskorovajnjim. Nekadašnji kapiten Partizana našao se u klinču sa… »
"Ma, prebio sam ga"... Saša Ilić se oglasio nakon glasina da se sukobio sa igračem
Večernje novosti pre 5 sati
KAKO su naveli određeni mediji Saša Ilić ušao je u fizički obračun sa fudbalerom Sumgajita, a sada se oglasio i bivši kapiten Partizana. FOTO: Grigoriy Sokolov / Sputnik / Profimedia Navodno, Ilić se sukobio sa Danilom Beskorovajnjim tokom treninga… »
"Da, prebio sam Ukrajinca od 195 cm i 100 kg": Saša Ilić progovorio o tuči sa svojim igračem
Mondo pre 6 sati
Azerbejdžanski medije preneli su senzacionalističku vest da je na treningu Sumgajta došlo do tuče između Saše Ilića i ukrajinskog fudbalera Danila Beskorovajnjija. Brzo je vest počela da se širi i po Srbiji, pa je posle svega toga odlučio da se oglasi i… »
Saša Ilić odgovorio na optužbe u svom stilu: "Jeste, prebio sam Ukrajinca od 195 centimetara i 100 kilograma"
Dnevnik pre 6 sati
Vest koja se pojavila u azerbejdžanskim medijima o navodnom sukobu između Saša Ilić i njegovog igrača u Sumgajt izazvala je veliku pažnju, a sada se oglasio i nekadašnji kapiten Partizana. Prema navodima medija, Ilić je navodno ušao u fizički obračun sa… »
Saša Ilić: "Jeste, prebio sam Ukrajinca od 195 cm i 100 kg"
B92 pre 6 sati
Vest koja se pojavila u azerbejdžanskim medijima o navodnom sukobu između Saša Ilić i njegovog igrača u Sumgajt izazvala je veliku pažnju, a sada se oglasio i nekadašnji kapiten Partizana. Prema navodima medija, Ilić je navodno ušao u fizički obračun sa… »
Saša Ilić o sukobu sa igračem: „Prebio sam Ukrajinca od 195 visine i 100 kg!“
Hot sport pre 6 sati
Njegova strana priče! Saša Ilić našao se u žestokom verbalnom okršaju sa svojim fudbalerom Sabuhijem Abdulazadeom, a scena je brzo postala glavna tema u tamošnjim sportskim krugovima, javljaju tamošnji mediji. Tim povodom oglasio se Saša Ilić, koji je to… »
Incident na treningu: Saša Ilić u fizičkom sukobu sa Ukrajincem!
Sport klub pre 7 sati
Loši rezultati Sumgajita stvorili su veliku tenziju u Sumgajitu. Srpski trener tokom treninga završio je u klinču sa Danilom Beskorovajnjim. Legendarni kapiten Partizana sukobio se sa ukrajinskim defanzivcem tokom pripreme za meč sa Nefčijem, što je bila… »
"Prebio sam Ukrajinca od 195 cm i 100 kg..." Saša Ilić se oglasio i otkrio pravu istinu o navodnoj tuči sa svojim igračem…
Kurir pre 7 sati
Vest o navodnoj tuči Saše Ilića i njegovog igrača Danila Beskorovajneg koju su plasirali mediji u Azerbejdžanu brzo se raširila u javnosti. Prema navodima tamošnjeg portala " Futbolinfo", na jednom treningu Sumgajita sukobili su se Saša Ilić i Danil… »
Saša Ilić za Telegraf o "tuči" sa igračem treningu: "Prebio sam Ukrajinca od 195 cm i 100 kg, ja sam Herkules"
Telegraf pre 7 sati
Lažna vest iz Azerbejdžana da se Saša Ilić, trener Sumgajta, navodno pobio sa svojim igračem na treningu, štoperom iz Ukrajine Danilom Beskorovajnjim, kao grom iz vedra neba odjeknula je u Srbiji, gde su je preneli i gotovo svi domaći portali bez… »
Fudbalski skandal u Azerbejdžanu: Saša Ilić se potukao sa svojim igračem?!
Dnevnik pre 8 sati
Veliki skandal potresa Sumgajit – situacija u svlačionici potpuno je eskalirala, a odnosi između trenera i igrača ozbiljno su narušeni. Prema informacijama koje plasiraju azerbejdžanski mediji, trener Saša Ilić već duže vreme ima probleme sa pojedinim… »
Saša Ilić se potukao sa svojim igračem?! Azerbejdžanci plasirali skandaloznu vest: Sukob na treningu - rasprava prešla u…
Kurir pre 8 sati
Ne ide Saši Iliću sve kako je zamislio u Azerbejdžanu. Njegov Sumgajit vezao je deset utakmica bez pobede, a negativna atmosfera prenela se i na ekipu, te je, prema informacijama tamošnjih medija, došlo i do fizičkog sukoba legende Partizana i jednog… »
Šok: Saša Ilić u klinču sa igračem!?
Hot sport pre 8 sati
Klub se još nije oglasio povodom incidenta, ali je jasno da će reakcija morati da usledi. Saša Ilić našao se u žestokom verbalnom okršaju sa svojim fudbalerom Sabuhijem Abdulazadeom, a scena je brzo postala glavna tema u tamošnjim sportskim krugovima… »
Saša Ilić se potukao sa svojim igračem?!
B92 pre 9 sati
Veliki skandal potresa Sumgajit - situacija u svlačionici potpuno je eskalirala, a odnosi između trenera i igrača ozbiljno su narušeni. Prema informacijama koje plasiraju azerbejdžanski mediji, trener Saša Ilić već duže vreme ima probleme sa pojedinim… »
Ovo je kraj! Saša Ilić se potukao na treningu
Večernje novosti pre 9 sati
SKANDAL! Foto: M.Vukadinović Prema informacijama koje plasiraju azerbejdžanski mediji, trener Sumgajte Saša Ilić već duže vreme ima probleme sa pojedinim fudbalerima, a nezadovoljstvo je i javno pokazao, posebno kada je u pitanju kapiten Sabuhij… »
Vesti dana »
Ambasadori u UN: Srbija da privede pravdi odgovorne za Banjsku i Milana Radoičića
Nova pre 28 minutajoš 36 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
Radio 021 pre 53 minutajoš 30 povezanih
Tramp postavio ultimatum Evropi zbog Ormuskog moreuza: Na udaru "neposlušni" saveznici, pretnje su žestoke!
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane