Povezane vesti
Novi poziv da se usvoji Rezolucija o genocidu NDH nad Srbima
Sputnik pre 1 sat
Država nema dan sećanja na stradale Srbe tokom 20. veka, svest o tome nije zaživela u srpskom narodu i cilj današnje inicijative jeste da se takva rezolucija donese, istakao je prof. dr Miloš Ković na Konferenciji "Stradanje Srba u Nezavisnoj državi… »
Konferencija U Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine
Beta pre 10 sati
U Domu Narodne skupštine u Beogradu otvorena je danas konferencija "Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine", u organizaciji Parlamentarne grupe za nacionalno sećanje i stradanje. Narodni poslanik Pokreta "Mi - Glas iz naroda" Borislav… »
Konferencija U Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine
Serbian News Media pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. „Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »
Radio sto plus pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta “Mi – Glas iz naroda” Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. “Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »
Pravo u centar pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. „Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »
Konferencija u Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH od 1941. do 1945.
Danas pre 11 sati
U Domu Narodne skupštine u Beogradu otvorena je danas konferencija „Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine“, u organizaciji Parlamentarne grupe za nacionalno sećanje i stradanje. Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav… »
Vesti dana »
Đurić u Savetu bezbednosti UN: „Prisustvo UNMIK-a ključni garant mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Katai se oglasio nakon ispisivanja istorije: "Velika je stvar biti drugi na večnoj listi strelaca Zvezde"
Telegraf pre 17 minutajoš 64 povezane
Kiril Dmitrijev se u SAD sastaje sa članovima Trampove administracije
Euronews pre 17 minutajoš 52 povezane