Povezane vesti

Novi poziv da se usvoji Rezolucija o genocidu NDH nad Srbima

Novi poziv da se usvoji Rezolucija o genocidu NDH nad Srbima

Sputnik pre 1 sat
Država nema dan sećanja na stradale Srbe tokom 20. veka, svest o tome nije zaživela u srpskom narodu i cilj današnje inicijative jeste da se takva rezolucija donese, istakao je prof. dr Miloš Ković na Konferenciji "Stradanje Srba u Nezavisnoj državi… »
Konferencija U Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine

Konferencija U Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine

Beta pre 10 sati
U Domu Narodne skupštine u Beogradu otvorena je danas konferencija "Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine", u organizaciji Parlamentarne grupe za nacionalno sećanje i stradanje. Narodni poslanik Pokreta "Mi - Glas iz naroda" Borislav… »

Serbian News Media pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. „Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »

Radio sto plus pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta “Mi – Glas iz naroda” Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. “Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »

Pravo u centar pre 10 sati
Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav Antonijević izjavio je da Nezavisna Država Hrvatska još nije doživela zvaničnu osudu Srbije, uprkos tome što je, kako je kazao, doživela osudu sveta. „Još uvek duše šetaju. Ne znam da li na… »
Konferencija u Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH od 1941. do 1945.

Konferencija u Skupštini Srbije: Stradanje Srba u NDH od 1941. do 1945.

Danas pre 11 sati
U Domu Narodne skupštine u Beogradu otvorena je danas konferencija „Stradanje Srba u NDH u periodu od 1941. do 1945. godine“, u organizaciji Parlamentarne grupe za nacionalno sećanje i stradanje. Narodni poslanik Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Borislav… »

Vesti dana »