Povezane vesti

"Platila sam, a nije mi dala pesmu" Kaja otkrila da je kupila autorska prava za numeru svoje koleginice, ali da ju je ona…

"Platila sam, a nije mi dala pesmu" Kaja otkrila da je kupila autorska prava za numeru svoje koleginice, ali da ju je ona…

Kurir pre 14 sati
Kaja Ostojić otkrila je nedavno da je kupila pesmu koleginice Romane Panić, "Samoodbrana" ali da je nikad nije snimila jer joj je Romana poslala poruku i ljutila se što će ona prepevati njenu pesmu. Kako je istakla ona je kupila pesmu od autora, ali da… »
Kaji Ostojić starija koleginica stopirala projekat: "Platila sam, kad sam videla poruku od Romane..."

Kaji Ostojić starija koleginica stopirala projekat: "Platila sam, kad sam videla poruku od Romane..."

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Kaja Ostojić je otkrila da je želela da obradi pesmu svoje koleginice, ali nije naišla na odobrenje sa druge strane. Iako je izmirila i finansijske obaveze prema autoru, nikada joj numera nije došla "u ruke". Kaja Ostojić je rekla kako je pre… »
"Platila sam, a nije mi dala pesmu" Kaja Ostojić o lošoj saradnji sa koleginicom: "Naljutila se"

"Platila sam, a nije mi dala pesmu" Kaja Ostojić o lošoj saradnji sa koleginicom: "Naljutila se"

Blic pre 15 sati
Iako je Kaja platila autorska prava Ljiljani Jorgovanović, numeru nikada nije snimila. Pevačica je odustala od projekta i nije tražila povraćaj novca. Pevačica Kaja Ostojić je otkrila da je želela da obradi pesmu svoje koleginice, ali nije naišla na… »
"Platila sam, a pare mi nisu vraćene": Pevačica se opasno naljutila na Kaju Ostojić, isplivali detalji

"Platila sam, a pare mi nisu vraćene": Pevačica se opasno naljutila na Kaju Ostojić, isplivali detalji

Mondo pre 16 sati
Pevačica Kaja Ostojić je otkrila da je želela da obradi pesmu "Samoodbrana" koju u originalu izvodi Romana Panić, ali da koleginica nije želela ni da čuje za to. Ostojićeva je, kako je rekla, pre nekoliko godina poželela da obradi pesmu koju je Romana… »

Vesti dana »