Povezane vesti
Irska: protesti zbog cena goriva, vojska pozvana da ukloni blokade
Politika 09.04.2026
Ministar pravde Džim O’Kalagan izjavio je da će vojska biti raspoređena radi deblokade „kritične infrastrukture“. Vojska Irske angažovana je kako bi pomogla u uklanjanju vozila koja blokiraju puteve tokom protesta zbog visokih cena goriva, dok policija… »
Irska vojska pozvana da ukloni blokade tokom protesta zbog goriva! Konvoji vozila na autoputevima treći dan zaredom stvaraju…
Kurir 09.04.2026
Vojska je pozvana da pomogne u uklanjanju vozila koja blokiraju puteve tokom protesta zbog goriva u Republici Irskoj, a policija te zemlje sada tretira proteste kod skladišta goriva kao „blokade“. Putovanje u delovima zemlje je otežano treći dan… »
Irska vojska razbija blokade: Haos na ulicama, narod nezadovoljan zbog cena goriva VIDEO
B92 09.04.2026
Vojska je pozvana da pomogne u uklanjanju vozila koja blokiraju puteve tokom protesta zbog goriva u Republici Irskoj, pri čemu policija sada proteste kod skladišta goriva tretira kao "blokade". Saobraćaj u delovima zemlje je poremećen treći dan zaredom… »
Vesti dana »
Završena akcija na Palati „Albanija“: Alpinisti uklonili baner sa zgrade, bele čiope su slobodne
Dnevnik pre 1 danjoš 89 povezanih
Luis Enrike piše istoriju evropskog fudbala: Samo jedan trener ima više Liga šampiona od njega
Mondo pre 1 danjoš 74 povezane
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 2 satajoš 48 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih