Povezane vesti
Karleuša ugostila poznatu voditeljku u svom domu u Dedinju: Otkrila kakva je pevačica domaćica pred Uskrs
Mondo pre 19 sati
Voditeljka Bojana Lazić otkrila je da je farabala jaja zajedno sa Jelenom Karleušom u njenoj vili na Dedinju. Pevačica je ugostila preko 50 ljudi, a Bojana je otkrila kakva je domaćica. "Ona je imala jednu poznatu damu kao gošću. Slavi Varsks i farba… »
Karleuši u vilu na Dedinju upalo 50 ljudi: Voditeljka otkrila šta se desilo i kako je Jelena: 10 puta mi je rekla da kad je…
Kurir pre 19 sati
Bojana Lazić, otkrila je da je pre nekoliko dana bila u vili Jelene Karleuše. Ona je ispri;ala šta su njih dve radile u luksuznom domu, a potom je otkrila da je Jelena bila šokirana u jednom trenutku, jer joj se po kući šetalo 50 ljudi. Voditeljka je… »
"Duška nismo..." Fatalna plavuša otišla u Karleušinu vilu, pa otkrila: "Ja sam je pobedila"
Telegraf pre 20 sati
Voditelja Pinka, Bojana Lazić otkrila je da je pre nekoliko dana boravila u vili Jelene Karleuše, te šta su radile. Naime, Bojana je prvo otkrila da jedva čeka da završi snimanje i otputuje na odmor. - Sprema se, sutra veče farbam jaja, ali onda idem na… »
Vesti dana »
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas Veliki petak - Hristovo stradanje
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Radno vreme za praznike: Kako će raditi prodavnice, pošte i pijace
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih